facebook

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Уродженка Одеси Слава Фролова пройшла важкий та тернистий шлях до зіркового Олімпу, на якому були зльоти та падіння. Багато навчалась і закінчила режисерський факультет, що давало їй змогу робити постановки на телебаченні та в театрі. Працювала Фролова й на київських телеканалах, на радіо, відкрила власну творчу агенцію “ARBUZ”. Була навіть артдиректоркою нічного клубу та вела рубрику в одному з журналів.

Вся ця діяльність лише підводила її до справжньої популярності, яку вона отримала завдяки участі у шоу “Україна має талант”. Професійність та жіночість, толерантність та доброта вигідно відрізняли її від інших суддівських персонажів. Особливо щиро та ніжно поводилась Слава з найменшими учасниками конкурсу — діточками. За все це її полюбили глядачі. І через це не одразу сприйняли наступницю — Ксенію Мішину. Втім, Фролов і тут проявила характерну для себе людяність й присоромила тих, хто почав хейтити Ксенію.

Слава Фролова розповіла, чим зараз займається. Скриншот фото з Мережі

Відтоді минуло вже кілька років, а екс-суддя більше в ефірах так і не з’явилась.

Чим займається Слава Фролова зараз?

Ну, по-перше, вона багато часу віддає власним дітям. Їх у неї двоє.

По-друге, відомо, що Слава активно допомагає обдарованим дітям та дорослим, що мають творчі здібності, особливо художникам.

Крім того, від початку широкомасштабної російської агресії вона активно веде блог в Інстаграм, у якому розповідає про все, що відбувається в житті українців, про все, що накоїли росіяни.

У Слави є хобі. Вона захоплюється вітрильним спортом і мотоциклами. Але зараз головне її заняття — це волонтерство на підтримку армії:

“Зараз, як і більшість українців, я – волонтер. Вантажі, фури, люди, діти, медикаменти, евакуація, і безумовно інформаційний фронт”.

А ще вона не припиняє навчатися, про що й повідомила нещодавно своїм підписникам.

Слава Фролова розповіла, чим зараз займається. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.