facebook

Син Софії Ротару показав, як нині виглядає матуся: жінці 76 років, а на вигляд не більше сорока п’яти

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко розмістив у себе в Інстаграмі свіжу світлину мами. 76-річна жінка вражає своїм моложавим виглядом та оптимістичним настроєм.

Софії Ротару 76 років, але всенародній улюблениці старості немає. З нагоди Дня матері син співачки виклав у мережу світлини співачки. Зірка сидить на дивані. Вона вбрана в картату сукню, більше схожу на домашній халат, а очі прикриває затемненими окулярами.

Як виглядає Софія Ротару у 76 років

Після смерті батька Руслан змушений був перебрати на себе обов’язки глави родини. Заразом став продюсером матері. Софія Михайлівна навідріз відмовлялася співати, овдовівши, але син із невісткою таки вмовили матусю вийти на сцену.

Як виглядає Софія Ротару у 76 років: родина

Нині Софія Ротару вже не виступає. Навіть на корпоративи не погоджується, хоча співачці подекуди пропонують суми з багатьма нуликами. Нині якось уже не співається. Тим паче, що довелося покинути улюблений будинок у Криму й перебратися на материкову Україну.

Як виглядає Софія Ротару у 76 років: син та онуки

Руслан у своєму Інстаграмі нині публікує пости дуже рідко. Тим часом можемо побачити й улюблену матусю в молодості, і сина Анатолія з донькою Сонею, і навіть улюбленого собачку.

Як виглядає Софія Ротару у 76 років: син, невістка й собачка Голді

Свекрухи Руслана Євдокименка вже немає на цьому світі. Мама його дружини Світлани Людмила Білоусова пішла з життя торік у віці 72 роки. Раніше родина частенько зустрічалася в будинку під Києвом, який спроєктував син Ротару самотужки.

Нині подібне трапляється дуже рідко. Адже онучка Софії Михайлівни мешкає в Америці. Онук якимось дивним чином опинився в Західній Європі. Де нині перебувають Руслан зі Світланою, ретельно приховується.

Популярне

Схожі статті

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.

Роздає автографи та керує елітним авто: Олена Кравець потурає примхам 8-річного сина. Прогресивне виховання

Життя знаменитостей часто схоже на казку: розкішні будинки й автомобілі та звісно ж, слава. Але що відбувається, коли дитина виростає в такій атмосфері й мріє про власну зірковість ще в юному віці?