Надія Мейхер змінила прізвище та з кінцями покинула Україну: куди зникла і чим займається “колишня” Меладзе

Надія Мейхер з усіх українок, які довгий час гастролювали просторами рф, поводиться найнеадекватніше. Колишня віагрівка видалила всі пости з Інстаграму й навіть змінила прізвище.

Українок, які пройшли через дівочий гурт “ВІА Гра”, за останні роки накопичилося чимало. Щойно почалася повномасштабна агресія, їхня доля зазнала кардинальних змін. Віра Брежнєва відразу ж покинула межі росії, виїхавши до Польщі. Після того перебувала в Україні та інших місцях, але назад до москви не повернулася.

Де нині перебуває Надія Мейхер

Світлана Лобода теж покинула всі свої російські проєкти. Але в Україні її зустріли не дуже привітно, тож змушена була податися до Західної Європи. Ситуація з Надею Мейхер виявилася якоюсь доволі заплутаною.

Справа ускладнилася тим, що колишня підопічна Костянтина Меладзе вийшла заміж за росіянина Михайла Уржумцева, тож взяти й просто так виїхати з країни-агресорки, маючи спільних дітей, було для українки просто неможливо.

Де нині перебуває Надія Мейхер

Що вирішила вчинити Надія? Поступила дуже неординарно. По-перше, вилучила всі публікації зі свого Інстаграму. Навіть світлину з профілю видалила. Були спроби згодом залити деякі відео, та згодом і вони зникли.

Це дуже дивно, адже Мейхер останнім часом навіть не співала, а займалася демонстрацією моделей одягу, які випускала під власним брендом. Покинути таку прибуткову справу, маючи сотні тисяч підписників, виглядає якось дуже нерозважливо.

Де нині перебуває Надія Мейхер

Згодом з’ясувалося, що знаменитість знову змінила прізвище – це вже втретє. Спочатку Мейхер стала Грановською, щоб співати у “ВІА Грі”. Коли з гуртом було розірвано стосунки повністю, Надія повернула своє реальне прізвище Мейхер, під яким писала вірші та малювала картини.

Тепер же вона стала Уржумцевою, як її чоловік. Та чи захистить подібний хід від переслідувань фанів, питання, звісно, риторичне. Чоловік Надії має тисячу бутіків, в яких продає одяг по всій росії.

Щойно з країни пішли відомі бренди, його справи значно покращилися. Де мешкає родина, незрозуміло. Допоки Мейхер-Уржумцева викладала світлини з одягом в Інстаграм, можна було відстежити геолокацію – Німеччина, Іспанія, Україна. Тепер же дізнатися, де перебуває колишня співачка, стало набагато складніше.

Популярне

Схожі статті

“Підбивають клинці”: 34-річна Надя Дорофєєва на всю Україну розповіла, що ділить чоловіка Кацуріна з іншою

Відома українська співачка Надя Дорофєєва ошелешила зізнанням на всю країну. Як виявилось, вона – далеко не єдина у свого чоловіка Михайла Кацуріна.

Найпростіший рецепт меренгового рулету: знаменитий швейцарський десерт ви можете приготувати на своїй кухні!

Меренговий рулет останнім часом стає настільки популярним, що його на власній кухні мріє повторити кожна господиня. Ділимось секретним рецептом десерту!

Про них мріють сотні красунь, а вони здувають порошинки з дружин: як виглядають жінки Ями, Притули, Кошового

За кожним успішним чоловіком стоїть жінка, і ці троє — найкращий тому приклад. Ліліана, Катерина та Ксенія — ті невидимі героїні, без яких їхні зіркові чоловіки не досягли б своїх висот.