Як виглядають всі жінки Ігоря Кондратюка і чи могли у нього бути романтичні стосунки з Оксаною Марченко

Український продюсер Ігор Кондратюк рідко ділиться моментами свого особистого життя. Подивіться, як виглядає дружина шоумена та дізнайтеся, чи був у нього роман з Оксаною Марченко.

Український продюсер, телеведучий та шоумен Ігор Кондратюк, відомий публіці як професіонал своєї справи, вкрай рідко розповідає про сімейні моменти. Пригадаймо, як виглядає кохана знаменитості та жінки, яким приписували роман із українським шоуменом.

Відомо, що першою та єдиною обраницею Ігоря є жінка, яку звуть Олександра Городецька. Зі слів ведучого, познайомилися вони ще за часів роботи на телеканалі “Інтер”, де між парою закрутився службовий роман. Тоді Кондратюк працював телеведучим, а його майбутня дружина – бухгалтером. Нині жінка працює фінансовим директором.

Ігор Кондратюк з дружиною
Ігор Кондратюк з дружиною

Раніше, в одному з інтерв’ю, Ігор зазначив, що за весь час шлюбу у подружжя ніколи не було серйозних конфліктів, які б призвели до розлучення. Окрім того, Ігор поділився, що навіть після багатьох років шлюбу Олександра досі допомагає йому у фінансових справах.

Зазначимо, у відомого подружжя є троє дітей – Сергій, який, до слова, працював адміністратором на проєкті “Танцюю для тебе”, а також Данило та Поліна.

Ігор Кондратюк з трьома дітьми
Ігор Кондратюк з трьома дітьми

Так, Ігорю Кондратюку доволі часто приписували романи з відомими жінками, такими як Оксана Марченко та Аіда Ніколайчук. Розмови про романтичні стосунки Кондратюка та Аіди, яка була учасницею “Х-Фактору”, виникли через творчу підтримку продюсера. Проте, як виявилося пізніше, ці плітки виявилися неправдивими, адже Ігор хотів лише допомогти дівчині стати популярною.

Ігор Кондратюк з Аідою Ніколайчук
Ігор Кондратюк з Аідою Ніколайчук

Також телеглядачі “Х-Фактору” приписували йому романтичні стосунки з телеведучою Оксаною Марченко, оскільки, за словами фанатів музичного талант-шоу, між колегами була особлива “іскра”. Згодом між Кондратюком і Марченко спалахнув конфлікт, що повністю заперечив їхні нормальні стосунки.

Ігор Кондратюк та Оксана Марченко
Ігор Кондратюк та Оксана Марченко

Популярне

Схожі статті

Пухкий йогуртовий торт без борошна я назвала “Хмаринка”: готую подругам на чай, а вони без рецепта не йдуть

Пухкий йогуртовий торт без борошна – це не просто десерт, а справжнє кулінарне мистецтво. Завдяки простому рецепту та доступним інгредієнтам ви зможете легко його приготувати.

Чому б не похизуватися, якщо є чим: Камалія розповіла про англійські досягнення доньок Арабелли та Мірабелли

Попри розлуку з дітьми, Камалія активно підтримує їхні досягнення і ділиться успіхами дівчаток зі своїми шанувальниками. Нещодавно Камалія побувала на святі батьків в навчальному закладі доньок.

Знайшла рецепт, який сподобався з першого разу: квашу огірки тепер тільки так, бо виходять дуже хрусткими

Квашені огірки – це справжня класика української кухні, яка не залишає байдужим нікого. Смак та хрумкість цього продукту часто залежать від тонкощів рецепта.