Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Весілля – одна з найважливіших подій для кожної дівчини. В цей день наречена хоче виглядати, як справжня принцеса і одягти найкрасивішу весільну сукню. Зіркові наречені ще більше турбуються про свій зовнішній вигляд на весіллі, адже їхній образ ще довго будуть обговорювати в ЗМІ.

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу ретельно обирали сукню на власне весілля, а в декого вона навіть була не одна.

Аліна Гросу

Як виглядала Аліна Гросу на власному весіллі

Ця героїня нашої статті найбільше заморочилася зі своїм зовнішнім виглядом на весіллі. Гросу вперше вийшла заміж у 2019 році і тоді відіграла справжнє казкове весілля в Італії. Тоді співачка змінила аж 4 сукні. В день церемонії вона одягнула дуже пишну білу сукню, розшиту камінням. Другу весільну сукню співачка одягнула, коли йшла до вівтаря, а вже на самій весільній вечірці Гросу була вже у третій, більш зручній сукні. Четверту сукню Аліна одягнула в кінці весілля, коли розрізала весільний торт.

Як виглядала Аліна Гросу на власному весіллі
Як виглядала Аліна Гросу на власному весіллі

Варто відзначити, що розкішне весілля не стало запорукою щасливого сімейного життя. Вже за кілька місяців співачка розійшлася зі своїм чоловіком.

Настя Каменських

Потап привітав Настю Каменських з річницею весілля
Як виглядала Настя Каменських на власному весіллі

Настя Каменських зіграла весілля з Потапом у 2019 році. Вони обрали для цього свята ресторанний комплекс на Київщині, а саме весілля було більш душевним, ніж розкішним.

Каменських обрала дуже красиву сукню, яка підкреслила її фігуру. Сукня кольору айворі мала приталенний силует, багатошарову спідницю і була оздоблена вишивкою і мереживом. Свій образ співачка доповнила довгою фатою.

Весільні фотосесії зірок: Потап і Настя Каменських
Як виглядала Настя Каменських на власному весіллі

Тіна Кароль

Тіна Кароль вийшла заміж у 2008 році за свого продюсера Євгена Огіра. Тоді співачка не була ще такою заможною, як зараз, тому її сукня була досить скромною. Сукня була сріблясто-бежевого кольору з великою кількістю каміння. Образ нареченої доповнила коротка та пишна фата.

Як виглядала Тіна кароль на власному весіллі
Як виглядала Тіна Кароль на власному весіллі

Варто відзначити, що на момент весілля Кароль вже була вагітною і вона спеціально обрала сукню, яка приховувала її живіт.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.