“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.

Зірка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко поділилася зворушливими кадрами з нареченим-красенем, музикантом Кирилом Поповичем, і заінтригувала новиною про прем’єру нової пісні. Романтичні знімки акторка опублікувала у своєму Instagram.

25 січня Вікторія святкувала своє 41-річчя, і саме цього дня її коханий зробив пропозицію руки та серця. Тоді закохані поділилася знімком, на якому видно кімнату у їхньому будинку, яку Кирило прикрасив квітами та свічками. Ставши на одне коліно, він освідчився Вікторії. Спочатку дівчина розгубилася, але згодом погодилася.

Нещодавно у своєму фотоблозі в Instagram відома українська акторка опублікувала відео, змонтоване з серії фотографій, на яких зображене майбутнє подружжя – Вікторія та Кирило. Пара показалася за столом у закладі харчування. Щиро усміхаючись одне одному, вони позували у романтичних обіймах та робили смішні гримаси. Відеоролик супроводжений піснею “You are my sunshine” від Крістіни Перрі, що надала особливої атмосфери.

Вікторія Булітко з після заручин заінтригувала чутками про поповнення
Вікторія Булітко з після заручин заінтригувала чутками про поповнення

Так, свою публікацію зірка “Дизель Шоу” підписала, заінтригувавши новою піснею, яка поповнить репертуар гурту “METELyK”, що був заснований Вікторією разом із Кирилом Поповичем у 2023 році.

“Скоро буде нова пісня про кохання”, – відзначила акторка.

Фоловери знаменитості пораділи за свою кумирку, побажавши закоханим міцного кохання та щасливого життя. Частина аудиторії зауважила, що майбутнє подружжя – дуже гарна пара.

  • “Щастям треба ділитись і не зважайте на думку інших”.
  • “Кохання вам і щастя вічного”.
  • “Ви супер красиві, щасливого вам життя”.
  • “Гарна пара”.
  • “Головне, що ви щасливі”.
  • “Ви супер красиві. Міцного вам кохання”.

Популярне

Схожі статті

Пухкий йогуртовий торт без борошна я назвала “Хмаринка”: готую подругам на чай, а вони без рецепта не йдуть

Пухкий йогуртовий торт без борошна – це не просто десерт, а справжнє кулінарне мистецтво. Завдяки простому рецепту та доступним інгредієнтам ви зможете легко його приготувати.

Чому б не похизуватися, якщо є чим: Камалія розповіла про англійські досягнення доньок Арабелли та Мірабелли

Попри розлуку з дітьми, Камалія активно підтримує їхні досягнення і ділиться успіхами дівчаток зі своїми шанувальниками. Нещодавно Камалія побувала на святі батьків в навчальному закладі доньок.

Знайшла рецепт, який сподобався з першого разу: квашу огірки тепер тільки так, бо виходять дуже хрусткими

Квашені огірки – це справжня класика української кухні, яка не залишає байдужим нікого. Смак та хрумкість цього продукту часто залежать від тонкощів рецепта.