“Я став батьком”: Волошин після розлучення з Трінчер обзавівся нащадком. Фоловери почали “розслідування”

Олександр Волошин приголомшив публіку новиною про те, що втретє став батьком. З нагоди цієї події блогер опублікував цікаві кадри у своєму фотоблозі.

Український блогер та колишній чоловік співачки Анни Трінчер, Олександр Волошин, повідомив, що втретє став батьком. На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікував нові фото та поділився радісною подією з підписниками.

Отож, в Instagram Stories Олександр заінтригував прихильників новиною про те, що став батьком. Читачі відреагували на зізнання і почали “розслідування”. Деякі підписники припустили, що блогер, ймовірно, завів домашнього улюбленця. Згодом одна з підписниць написала, що чоловік стане хрещеним батьком.

Олександр Волошин розповів, що у нього з'явилась дитина
Олександр Волошин розповів, що у нього з’явилась дитина

Пізніше Олександр опублікував відео, де пояснив, що собаку не заводив, оскільки немає змоги доглядати за чотирилапим. Проте він підтвердив, що втретє став батьком.

Олександр Волошин розповів, що у нього з'явилась дитина
Олександр Волошин розповів, що у нього з’явилась дитина

У наступному відео Олександр пояснив, що став хрещеним батьком дитини свого кращого друга й поділився кадрами з храму, де відбувалося таїнство хрещення. Однак знімати всередині храму йому не дозволили.

Олександр Волошин розповів, що у нього з'явилась дитина
Олександр Волошин розповів, що у нього з’явилась дитина

До слова, днями Волошин показав, як допомагає українським захисникам. З початку повномасштабного вторгнення екс-чоловік Анни Трінчер займається волонтерством. Цього разу він поділився, що завдяки благодійному збору вдалося зібрати чималі кошти для підтримки ЗСУ.

“13 автомобілів сьогодні поїхали на схід! 2.000.000 грн з нашого з кумом “Лисого збору”. Скоро буде повний звіт, а поки закинув вам трохи вайбу! Не забувайте про допомогу! Якщо не ми, то хто?”, – написав Олександр Волошин.

Нагадаємо, нещодавно українська телеведуча Лілія Ребрик також похрестила наймолодшу доньку. А хрещеними батьками дитини стали Анатолій Анатоліч та Ірина Хоменко. Під час радісної події зіркова мама вперше показала обличчя маленької Аделіни.

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.