Тільки прокинулась: як виглядає Настя Каменських без макіяжу до роботи візажистів над її обличчям (ФОТО)

Українська співачка Настя Каменських не соромиться показати, що вона зовсім не ідеальна. Артистка опублікувала фото, на якому вона позує без макіяжу та фотошопу.

Настя Каменських – одна з найвідоміших та найбільш затребуваних співачок України. Настя завжди вирізнялася своїми пишними формами, густим кучерявим волоссям та яскравою зовнішністю.

Варто відзначити, що артистка “підкупила” прихильників не лише своєю творчістю, а й своєю натуральністю. Настя ніколи не змінювала себе у пластичних хірургів та косметологів. Більше того, зірка регулярно з’являється у своєму Інстаграм-блозі без макіяжу і у простому, домашньому вигляді.

Так, нещодавно Каменських опублікувала ранкове фото, на якому показала себе на ранковій прогулянці зі своїм песиком. Настя була одягнена у сірі лосини, білу футболку та рожеву спортивну куртку. Волосся співачка зібрала у пучок, а на її обличчі не було ні грама макіяжу.

Настя Каменських показала, як виглядає без макіяжу і фотошопу
Настя Каменських показала, як виглядає без макіяжу і фотошопу

Так, важко не помітити, що співачка не ідеальна, як і всі люди. На її обличчі є мімічні зморшки та пігментні плями. Каменських вирішила не накладати на зображення фільтр, який би зробив її шкіру ідеальною, а показати себе справжньою. Варто відзначити, що співачка часто показує себе у домашньому вигляді на камеру і не соромиться власної неідеальності.

Нагадаємо, останнім часом Настя Каменських майже не живе в Україні. Наразі співачка працює над тим, щоб підкорити аудиторію в Латинській Америці. Саме там Настя випустила свою нову пісню і регулярно ходить по різноманітних телешоу, інтерв’ю та світським заходам.

Настя Каменських заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком
Настя Каменських розвиває кар’єру в Латинській Америці

Чоловік Насті Каменських Потап супроводжує співачку, адже він є її продюсером. Та і сам Потап намагається просунути власну кар’єру за кордоном. Так, нещодавно репер дав концерт в одному з нічних клубів Німеччини, де співав хіти гурту “Потап і Настя” і  “MOZGI”. А на днях Потап повідомив, що прибув до Болгарії, де збирається зняти 2 кліпи.

Популярне

Схожі статті

Беру 250 грамів будь-якого фаршу та швиденько готую з нього суп “Жерунчик”: ділюсь цікавим рецептом

Ситний і наваристий суп можна приготувати з мінімуму інгредієнтів. Розповідаємо, як зі жменьки фаршу зробити смачну першу страву на всю велику родину.

Не всі святкують лише весілля, дехто й розлучення: беріть приклад з Дзідзьо, який повів Славію в ресторан

У сучасному світі все більше людей знаходять нові підходи до відзначення важливих подій у своєму житті. Відзначення розлучення стає все популярнішим.

Останнім часом стала частіше купувати вірменський лаваш: показую, яку смакоту можна з нього приготувати

Простий, але такий смачний рецепт страви, яка готується зі звичайних лавашів. Не потрібно працювати з борошном і тістом, аби порадувати себе смаколиком.