Тільки прокинулась: як виглядає Настя Каменських без макіяжу до роботи візажистів над її обличчям (ФОТО)

Українська співачка Настя Каменських не соромиться показати, що вона зовсім не ідеальна. Артистка опублікувала фото, на якому вона позує без макіяжу та фотошопу.

Настя Каменських – одна з найвідоміших та найбільш затребуваних співачок України. Настя завжди вирізнялася своїми пишними формами, густим кучерявим волоссям та яскравою зовнішністю.

Варто відзначити, що артистка “підкупила” прихильників не лише своєю творчістю, а й своєю натуральністю. Настя ніколи не змінювала себе у пластичних хірургів та косметологів. Більше того, зірка регулярно з’являється у своєму Інстаграм-блозі без макіяжу і у простому, домашньому вигляді.

Так, нещодавно Каменських опублікувала ранкове фото, на якому показала себе на ранковій прогулянці зі своїм песиком. Настя була одягнена у сірі лосини, білу футболку та рожеву спортивну куртку. Волосся співачка зібрала у пучок, а на її обличчі не було ні грама макіяжу.

Настя Каменських показала, як виглядає без макіяжу і фотошопу
Настя Каменських показала, як виглядає без макіяжу і фотошопу

Так, важко не помітити, що співачка не ідеальна, як і всі люди. На її обличчі є мімічні зморшки та пігментні плями. Каменських вирішила не накладати на зображення фільтр, який би зробив її шкіру ідеальною, а показати себе справжньою. Варто відзначити, що співачка часто показує себе у домашньому вигляді на камеру і не соромиться власної неідеальності.

Нагадаємо, останнім часом Настя Каменських майже не живе в Україні. Наразі співачка працює над тим, щоб підкорити аудиторію в Латинській Америці. Саме там Настя випустила свою нову пісню і регулярно ходить по різноманітних телешоу, інтерв’ю та світським заходам.

Настя Каменських заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком
Настя Каменських розвиває кар’єру в Латинській Америці

Чоловік Насті Каменських Потап супроводжує співачку, адже він є її продюсером. Та і сам Потап намагається просунути власну кар’єру за кордоном. Так, нещодавно репер дав концерт в одному з нічних клубів Німеччини, де співав хіти гурту “Потап і Настя” і  “MOZGI”. А на днях Потап повідомив, що прибув до Болгарії, де збирається зняти 2 кліпи.

Популярне

Схожі статті

Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні гречаники без панірування: рецепт від дбайливої господині

Цей рецепт гречаників без панірування – ідеальний приклад того, як можна використовувати залишки їжі з користю та створювати нові кулінарні шедеври. Зберігайте цей рецепт і дивуйте своїх близьких!

Хто з зірок нещодавно вийшов заміж та відгуляв гучне весілля: Ірина Сопонару, Аліна Гросу та інші

Весілля Ірини Сопонару, Аліни Гросу та інших зірок доводять, що кохання сильніше за обставини. Їхні історії надихають багатьох, даруючи надію та віру в краще майбутнє.