Морський бог Борисюк: Ольга Сумська показала торс свого чоловіка, який позасмагав на одеському пляжі

Зіркове подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк відправилися на відпочинок до сонячної Одеси. Акторка похизувалася знімками з пляжу у своєму Іnstagram-блозі.

Зіркове подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк разом вже майже 30 років. Їх поєднує не лише кохання та спільна донька, а й робота. Так, вже 30 років поспіль Ольга та Віталій разом майже весь час: вони разом живуть, ходять на репетиції, їздять на гастролі та грають у виставах. Звісно, відпочивають подружжя теж разом.

Так, нещодавно у своєму Іnstagram-блозі Ольга Сумська поділилася спільними фото з Борисюком, які були зроблені на одеському пляжі. Акторка відмітила, що вони не приїхали в Одесу відпочивати на тривалий час, а “заскочили” туди на пів години після шаленого гастрольно туру.

На знімках з Одеси, Борисюк і Сумська позували на фоні Чорного моря. Ольга була одягнена у джинси та футболку, а на її обличчі не було ні грама макіяжу. А ось Віталій Борисюк вирішив зняти футболку і похизуватися своїм торсом.

Ольга Сумська показала, як виглядає її чоловік Віталій Борисюк без футболки
Ольга Сумська показала, як виглядає її чоловік Віталій Борисюк без футболки

Привіт, рідна Одеса! Скучили! Між тривогами все ж встигли заскочити на Ланжерон! Після шаленого гастрольного туру ці півгодинки зарядили силою і натхненням…Одеса, бережи Боже!

, – підписала знімки Сумська.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати фото:

  • “Оля, дякую за море, за приємні спогади мирних часів, за релакс”;
  • “Море незалежне і могутнє!”;
  • “Які ж ви прекрасні”;
  • “Красуня, милуюся”;
  • “Така гарна пара!”;
  • “Обожнюю Одесу!”.

Варто відзначити, що Ольга Сумська та Віталій Борисюк дійсно виглядають досить молодо та свіжо, хоча юними їх вже не назвати. Так, Борисюку наразі 60 років, а Сумській через кілька місяців виповниться 58 років. Та ця зіркова пара виглядає мінімум на 10 років молодше. Секретом молодості акторів являється здоровий спосіб життя, помірна фізична активність та правильне харчування.

Популярне

Схожі статті

Смачні тістечка з яблуками печу за лічені хвилини: хрусткі й водночас соковиті. Вони не набридають ніколи

Хто не любить домашні випічки? А особливо, якщо вони готуються швидко і легко. Ми пропонуємо вам рецепт найсмачніших тістечок з яблуками, які печуться за лічені хвилини.

Вчинки батьків та долі дітей: хто вплинув на дітей Віктора Павліка і чому досі найменший син не розмовляє

Віктор Павлік — відомий український співак, у якого є четверо дітей. Проте доля кожного з них склалася по-своєму, і в житті родини траплялися непрості моменти.

Тіна Кароль не вперше одягнула форму захисниці та відправилась на полігон: реакція шанувальників та критиків

Тіна Кароль завжди вражала своїм умінням поєднувати стиль та актуальність. Вона неодноразово демонструвала свій неперевершений смак як на сцені, так і поза нею.