Морський бог Борисюк: Ольга Сумська показала торс свого чоловіка, який позасмагав на одеському пляжі

Зіркове подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк відправилися на відпочинок до сонячної Одеси. Акторка похизувалася знімками з пляжу у своєму Іnstagram-блозі.

Зіркове подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк разом вже майже 30 років. Їх поєднує не лише кохання та спільна донька, а й робота. Так, вже 30 років поспіль Ольга та Віталій разом майже весь час: вони разом живуть, ходять на репетиції, їздять на гастролі та грають у виставах. Звісно, відпочивають подружжя теж разом.

Так, нещодавно у своєму Іnstagram-блозі Ольга Сумська поділилася спільними фото з Борисюком, які були зроблені на одеському пляжі. Акторка відмітила, що вони не приїхали в Одесу відпочивати на тривалий час, а “заскочили” туди на пів години після шаленого гастрольно туру.

На знімках з Одеси, Борисюк і Сумська позували на фоні Чорного моря. Ольга була одягнена у джинси та футболку, а на її обличчі не було ні грама макіяжу. А ось Віталій Борисюк вирішив зняти футболку і похизуватися своїм торсом.

Ольга Сумська показала, як виглядає її чоловік Віталій Борисюк без футболки
Ольга Сумська показала, як виглядає її чоловік Віталій Борисюк без футболки

Привіт, рідна Одеса! Скучили! Між тривогами все ж встигли заскочити на Ланжерон! Після шаленого гастрольного туру ці півгодинки зарядили силою і натхненням…Одеса, бережи Боже!

, – підписала знімки Сумська.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати фото:

  • “Оля, дякую за море, за приємні спогади мирних часів, за релакс”;
  • “Море незалежне і могутнє!”;
  • “Які ж ви прекрасні”;
  • “Красуня, милуюся”;
  • “Така гарна пара!”;
  • “Обожнюю Одесу!”.

Варто відзначити, що Ольга Сумська та Віталій Борисюк дійсно виглядають досить молодо та свіжо, хоча юними їх вже не назвати. Так, Борисюку наразі 60 років, а Сумській через кілька місяців виповниться 58 років. Та ця зіркова пара виглядає мінімум на 10 років молодше. Секретом молодості акторів являється здоровий спосіб життя, помірна фізична активність та правильне харчування.

Популярне

Схожі статті

Сергій Притула більше не любить Марічку з “Файна Юкрайна”: куди зник український комік Андрій Молочний

На початку нульових років телешоу "Файна Юкрайна" стало справжнім феноменом українського телебачення. Коміки Сергій Притула та Андрій Молочний здобули величезну популярність і любов глядачів.

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні гречаники без панірування: рецепт від дбайливої господині

Цей рецепт гречаників без панірування – ідеальний приклад того, як можна використовувати залишки їжі з користю та створювати нові кулінарні шедеври. Зберігайте цей рецепт і дивуйте своїх близьких!

Хто з зірок нещодавно вийшов заміж та відгуляв гучне весілля: Ірина Сопонару, Аліна Гросу та інші

Весілля Ірини Сопонару, Аліни Гросу та інших зірок доводять, що кохання сильніше за обставини. Їхні історії надихають багатьох, даруючи надію та віру в краще майбутнє.