У віці ягідки: 46-річна Лідія Таран стала “сонцем” для відомого чоловіка після фіаско з Андрієм Доманським

Після розставання з Андрієм Доманським, телеведуча Лідія Таран стала "сонцем" для іншого чоловіка, якого знають всі українські знаменитості.

Телеведуча та кореспондентка Лідія Таран розпочала свою кар’єру на радіо, але здобула популярність на телебаченні. Через повномасштабне вторгнення росії в Україну вона разом з родиною виїхала за кордон, де сьогодні проживає.

Так, ведуча стала “сонцем” для відомого українського фотографа Ростислава Ріпки. Раніше на своїй сторінці в Instagram чоловік оприлюднив знімок із фотосесії, в якій моделлю була Лідія Таран. Варто зауважити, що на фото знаменитість має чудовий вигляд.

Хто такий Ростислав Ріпка?

Ростислав Ріпка — талановитий фотограф та автор багатьох зіркових обкладинок. Він народився і проживає в Києві. Закінчив Національний авіаційний університет, а вже у 2006 році співпрацював з українськими артистами. У 2013 році Ростислав почав працювати фотографом у 1+1 media.

Зазначимо, після повномасштабного вторгнення Лідія разом з родиною перебралась жити до Франції. Пізніше телеведуча навідувалась на батьківщину, але не залишалась, оскільки її житло в Києві пошкоджене.

Разом із донькою Лідія проживає у Франції. Вона активно веде соцмережі, де можна побачити спільні фото зіркової мами з підрослою донькою від шлюбу з телеведучим Андрієм Доманським.

Лідія Таран з Василиною
Лідія Таран з Василиною

Нагадаємо, Лідія Таран та Андрій Доманський познайомилися у 2005 році. Пара перебувала у цивільному шлюбі, і згодом у них народилась донька, яку назвали Василиною. На жаль, кохання, яке здавалося неймовірно красивим, пройшло доволі швидко. У 2010 році зіркова пара оголосила, що розійшлася. А згодом стало відомо про нову обраницю Андрія, з якою він вирішив пов’язати своє життя. Нині чоловік із теперішньою дружиною виховує двох спільних доньок.

Популярне

Схожі статті

Найміцніші пари українського шоу-бізнесу, які прожили у шлюбі не один десяток років: Руслана, Зібров та інші

В українському шоу-бізнесі є багато зірок, які не тільки досягли значних успіхів у своїй кар'єрі, але й зуміли побудувати міцні сімейні стосунки. Серед таких видатних пар — Руслана, Зібров, Полякова.

Найніжніші пиріжки з капустою на сметанковому тісті готую завжди багато, бо зникають миттєво: випічка супер!

Що може бути кращим, ніж м'яке, ніжне тісто, поєднане з ароматною капустяною начинкою? Секрет приготування справді неперевершених капустяних пиріжків полягає у використанні тіста на сметані.

Поїхала за кордон та викрила схему збагачення на залізниці: Алла Мазур провела журналістське розслідування

Алла Мазур надихає інших журналістів на проведення власних розслідувань заради справедливості. Вона доводить, що у будь-яких умовах можна досягти результату, якщо діяти злагоджено та професійно.