Ще навіть не підлітки, а вже фарбуються як дорослі: як виглядають діти Кравець, Мішиної і Камінської (ФОТО)

Знаменитості самі мають схильність до епатажу й своїм дітям не забороняють робити все, що заманеться. Малятка ще не сягнули підліткового віку, а вже експериментують із зовнішністю на повну.

Ксенія Мішина

Коли 11-річний син акторки Платон вирішив кардинально змінити колір волосся, матуся не сварилася. Навпаки сприйняла жагу до новизни дуже позитивно. Тож вибрали час і попростували до знайомого барбера. У салоні провели 4 години поспіль.

Діти Кравець, Мішиної й Камінської перефарбували волосся

Результат припав до вподоби обом. Хлопчик перетворився на платинового блондина, а мама ніжно назвала його “своїм Емінемом”. Раніше Платон висловив бажання проколоти вухо, і Ксенія зголосилася й собі зробити додаткову дірочку, тож завдяки сину тепер красується двома сережками.

Слава Камінська

Не бачить нічого поганого у прагненні дітей до самовираження й колишня “неангелка”. Лаурі всього 7 років, а вона вже встигла змінити природний колір волосся то на рудий, то взагалі на рожевий.

Діти Кравець, Мішиної й Камінської перефарбували волосся

Матуся теж не пасла задніх і разом із донею перевтілилася у новий образ, зробивши собі баклажанове волосся. Схоже, Славі доньчин експеримент прийшовся до снаги, бо вона виклала фото доньки в Інстаграм, назвавши дитину Лаурою Едгарівною.

Олена Кравець

Теж рожевий, але трішки іншого відтінку, ніж у Лаури, дібрав для свого волосся один із близнят “екскварталівки”. Коли 7-річний Іван вирішив перефарбувати волосся, Олена не заперечувала.

Діти Кравець, Мішиної й Камінської перефарбували волосся

Навпаки, допомогла хлопчику підібрати веселенький відтінок. Про зміну кольору волосся в Катрусі, іншої близнючки, Кравець нічого не сповіщала. Натомість старша донька, 20-річна Маша, вже має на тілі татуювання й не одне. Перше набила ще у неповнолітньому віці, тепер же не збирається зупинятися на досягнутому.

Популярне

Схожі статті

Найміцніші пари українського шоу-бізнесу, які прожили у шлюбі не один десяток років: Руслана, Зібров та інші

В українському шоу-бізнесі є багато зірок, які не тільки досягли значних успіхів у своїй кар'єрі, але й зуміли побудувати міцні сімейні стосунки. Серед таких видатних пар — Руслана, Зібров, Полякова.

Найніжніші пиріжки з капустою на сметанковому тісті готую завжди багато, бо зникають миттєво: випічка супер!

Що може бути кращим, ніж м'яке, ніжне тісто, поєднане з ароматною капустяною начинкою? Секрет приготування справді неперевершених капустяних пиріжків полягає у використанні тіста на сметані.

Поїхала за кордон та викрила схему збагачення на залізниці: Алла Мазур провела журналістське розслідування

Алла Мазур надихає інших журналістів на проведення власних розслідувань заради справедливості. Вона доводить, що у будь-яких умовах можна досягти результату, якщо діяти злагоджено та професійно.