facebook

Мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь показала свого реального чоловіка: ви думали, це Андрій Данилко, але ні

Ми звикли бачити Вєрку Сердючку завжди поряд з її сценічною мамою. Багато хто вважав, що Андрій Данилко та Інна Білоконь є парою. Насправді це не так. Акторка давно одружена з іншим.

Інна Білоконь не любить говорити на загал про особисте. Тому мало хто знає, що відбувається в її величезному будинку в Полтаві. А там на гумористку після концертів завжди чекає чоловік Олег Макогон.

Пара вже багато років живе у шлюбі. Інна з Олегом встигли навіть виростити доньку. Яна поїхала на навчання до Польщі й там зустріла свою долю. Весілля відгуляли торік восени, а цьогоріч у квітні 55-річна Білоконь стала бабусею, оскільки донька народила їй онуку.

Як виглядає чоловік Інни Білоконь

Схоже, Яна не успадкувала маминого артистизму. У Полтаві дівчина закінчила комерційний технікум. Яку професію опановувала у Польщі, невідомо.

Якщо переглянути стрічку акторки в Інстаграмі, час від часу можна побачити її благовірного. Візуально видається, що чоловік старший за дружину. В подружжя є власний бізнес. Вони розводять собак – хаскі, вівчарок, шпиців.

Як виглядає чоловік Інни Білоконь

У домашній атмосфері Інна зовсім не така, як на сцені. Вбирається дуже просто, не робить зачіску, відпочиває від косметики. Час від часу Білоконь із чоловіком вибираються на відпочинок. Відвідують як морські курорти, так і влаштовують пікніки у лісі.

Як виглядає чоловік Інни Білоконь

Інна з Андрієм разом починали виступати ще в Полтаві. Тож працюють у тандемі вже зо 3 десятиліття. За цей час, звісно, немов зріднилися. Можуть разом перебувати в одному номері чи відпочивати після виступів на гастролях.

Як виглядає чоловік Інни Білоконь

Білоконь може запросто навідатися до Данилка в його квартиру на Хрещатику, швиденько зробити прибирання й щось приготувати. Спостерігаючи за її вправними рухами, Андрій колись поцікавився, чому вона не вийшла за нього заміж. На що знаменитість резонно поцікавилася: “А ти пропонував?”

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?