facebook

Кардинально різні 2 весілля, але чоловік – один: чому Ольга Сумська двічі виходила заміж за свого коханця

Ольга Сумська, відома українська актриса, була заміжня двічі, але весілля в зірки було три. Розкриваємо головний секрет з особистого життя зірки.

Відома українська актриса Ольга Сумська є найвідомішою представницею вітчизняного шоубізнесу. Артистка має не лише цікаву професійну діяльність, але й насичене особисте життя. Свого другого чоловіка – Віталія Борисюка – вона зустріла у першому шлюбі.

Кохання з першого погляду змусило актрису забути про свого першого обранця Євгена Паперного та пов’язати своє життя з харизматичним Борисюком. За нього зірка пішла заміж майже 30 років тому, але їхнє кохання та пристрасть не вщухають і досі.

Весілля Сумської і Борисюка

Вперше зіркова пара зустрілась на початку своєї акторської кар’єри. Вони працювали в театрі під керівництвом першого чоловіка Ольги Сумської. Зіркова пара почала стосунки таємно, але вже 28 років вони не ховаються, бо перебувають в офіційному шлюбі та виховують спільну доньку.

Ольга Сумська виходила заміж за Віталія Борисюка двічі – подробиці з особистого життя актриси
Ольга Сумська виходила заміж за Віталія Борисюка двічі – подробиці з особистого життя актриси

Вперше Ольга Сумська вийшла заміж за Віталія Паперного 1996 року. Знаменитість відзначили свято у колі близьких і друзів, колег і рідних. Знаменита пара закоханих вирішили відгуляти весілля в українській столиці – в іншому місці своє заміжжя вони не бачили.

Після 25 років разом Ольга Сумська та Віталій Борисюк вирішили вдруге вийти одне за одного. Зіркова пара вирішила влаштувати вечірку не просто так. За словами відомої української актриси, вони вирішили повінчатись. Сталось це 2021 року.

Ольга Сумська виходила заміж за Віталія Борисюка двічі – подробиці з особистого життя актриси
Ольга Сумська виходила заміж за Віталія Борисюка двічі – подробиці з особистого життя актриси

За словами актриси, вони могли б відзначити свято скромно, втім вирішили по-іншому. Оскільки перше весілля було скромним, зірка захотіла вечірки.

Популярне

Схожі статті

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?

40-річна TAYANNA розсекретила, скільки пропозицій руки та серця відхилила: є у неї дещо спільне з Ані Лорак

Нині співачці TAYANNA 40 років, і вона не відчуває себе фантастичною жінкою, швидше, самотньою. А були часи, коли перебувала закоханою й щасливою. От тоді й писала такі чудові пісні.

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.