facebook

Таємному сину Меладзе і Джанабаєвої вже 20 років: хлопець став таким красивим, що очей не відірвати

Валерій Меладзе 10 років поспіль жив на два будинки. І з дружиною не розлучався, і з Альбіною Джанабаєвою ростив сина Костю. Нині парубку вже минуло 20 років, і він не дуже схожий на зіркового тата.

Альбіна Джанабаєва народила первістка у 2004 році. Хто батько маленького Кості, довго ретельно приховувалося від широкого загалу. Мама хлопчика вийшла заміж за тата свого синочка, коли сину було вже 10 років.

Лише тоді всі дізналися, що батьком насправді був Валерій Меладзе. Колись вони з братом Костянтином домовилися, що назвуть синів на честь один одного. Старший так і зробив.

Як виглядає старший син Валерія Меладзе

А от Валерій в першому шлюбі мав виключно дівчаток. Тож коли коханка подарувала врешті синочка, назвав його братовим іменем. Щоб одружитися з матір’ю свого сина, артисту знадобився не один нащадок, а два.

Як виглядає старший син Валерія Меладзе

Коли Альбіна народила сина Луку у 2014-му, вони з Меладзе врешті розписалися. Пара страшенно приголомшила новиною у 2021 році, що у них з’явилася на світ ще й донечка, яку щасливі батьки назвали Агатою.

Як виглядає старший син Валерія Меладзе

Фото зіркових дітей дуже рідко викладаються в мережу. Все ж на день народження Джанабаєвої ми побачили всю родину в зборі. Іменинниця отримала вітання від благовірного та трьох своїх дітей.

Як виглядає старший син Валерія Меладзе

Іноді Меладзе викладає світлини зі старшим сином. Кості вже минуло 20 років. Він не схожий на тата абсолютно ні зовнішньо, ні внутрішньо. Меладзе-молодший не захоплюється музикою.

Він не виконує чуттєво пісні, як тато, і не пише романтичні сингли, як рідний дядько. Ніколи не відвідує концерти й не цікавиться новинами з шоубізнесу. Молодик більше захоплюється наукою, технікою та спортом. Та все ж Валерій обожнює нащадка, називаючи “своїм продовженням”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.