Спортивки, чорний топ і повна відсутність косметики: Настя Каменських без макіяжу показалася у себе вдома

37-річна українська співачка Настя Каменських, яку всі звикли бачити при повному макіяжі, опублікувала фото без косметики та в домашньому одязі.

Українська співачка Настя Каменських показала, який вигляд має без грама косметики та в домашньому одязі. Знаменитість опублікувала нове фото на своїй сторінці в Instagram, яке швидко зібрало безліч вподобайок і коментарів від прихильників.

Настя Каменських імпонує своєю щирістю і простотою. Вона активно веде соцмережі й регулярно радує фанатів повсякденними та творчими моментами. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в домашньому образі, одягнена в спортивні штани та чорний топ. Крім того, вона зображена без макіяжу та зачіски.

У дописі зірка звернулася до підписників із проханням залишити в коментарях назву пісні, яка найкраще відображає їхній емоційний стан. Своєю чергою, читачі відгукнулися на слова виконавиці. Звичайно, вони засипали свою кумирку компліментами, а також залишивши назви пісень, які, на їхню думку, найкраще описують настрій.

Настя Каменських без макіяжу показалася у себе вдома
Настя Каменських без макіяжу показалася у себе вдома

До слова, останнім часом в Мережі поширювалися чутки про розлучення відомого подружжя Насті Каменських і Потапа. Адже вони довгий час не ділилася спільними світлинами та не з’являлася разом у публічному просторі. Проте, не так давно Настя спростувала ці розмови. Співачка опублікувала архівне фото з коханим й привітала його з річницею весілля. Так, рівно 5 років тому вони офіційно одружилися. Варто додати, що зараз Настя та Олексій живуть окремо.

Нагадаємо, раніше український репер Потап розповідав, що гастролює у різних містах Європи та планує зняти два кліпи. Днями він прибув до Болгарії й вирішив поділитися цією новиною з читачами у своєму фотоблозі. За словами репера, його перебування у Європі допомагає просувати українську музику за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.