facebook

Копія мами-красуні, але харизма відомого батька: як виглядає і де живе єдиний син Олександра Пономарьова

Подивіться, як виглядає і де живе єдиний син Олександра Пономарьова від його другого шлюбу. 17-річний хлопець зачаровує харизмою, яку успадкував від зіркового батька.

Відомий співак та композитор Олександр Пономарьов, який активно займається волонтерством і проводить благодійні заходи для підтримки українських захисників, має 17-річного сина. Артист майже не публікує світлини свого спадкоємця. Дізнайтеся, як виглядає і де живе син знаменитості.

Єдиний син Олександра Пономарьова, Сашко, народився у шлюбі співака з його другою дружиною, Вікторією Мартинюк. Цьогоріч хлопцеві виповнилося 17 років. Разом зі своєю мамою він живе в Об’єднаних Арабських Еміратах. На своїй сторінці в Instagram Сашко рідко публікує фото, але його мама активно веде соцмережі й час від часу показує дорослого сина.

Як виглядає і де живе єдиний син Олександра Пономарьова
Як виглядає і де живе єдиний син Олександра Пономарьова

Очевидно, що хлопець виріс справжнім красенем. У нього сірі очі, широкі брови та кучеряве волосся. Судячи з коментарів під фотографіями з сином Пономарьова, рисами обличчя він нагадує маму-красуню, але харизму успадкував від батька. Загалом, більшість читачів вважає, що хлопець як дві краплі води схожий на свою маму.

До слова, Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк (тепер Чекурда) одружилися у 2006 році. На той час Вікторія була студенткою п’ятого курсу КНУ імені Шевченка. У 2007 році у них народився первісток. Однак кохання тривало недовго. Коли Сашкові було 4 роки, подружжя розлучилося, проживши разом майже 5 років. Пізніше, в одному з інтерв’ю, виконавець розповів про причину розставання, зазначивши, що вони не зійшлися характерами.

Варто додати, що Сашко не єдина дитина Олександра. Окрім нього, в артиста є дві доньки, Зоя та Євгенія, від першого шлюбу з Оленою Мозговою. Нині, ймовірно через повномасштабне вторгнення, зірковий батько бачиться з доньками та сином вкрай рідко.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.