facebook

Надя Дорофєєва пішла у перукарню і обрізала собі чубчик: порівнюємо фото до та після – краще було чи стало?

Надя Дорофєєва показалася в кріслі перукаря та продемонструвала про оновлену зачіску. Пропонуємо порівняти фото до та після перевтілення. Як тепер виглядає співачка?

Українська співачка Надя Дорофєєва, відома своїми частими змінами образу, показалася у перукарні та поділилася новиною про те, що наважилася обрізати чубчик. Свіжі світлини знаменитість продемонструвала в Instagram Stories.

Так, Надя Дорофєєва любить експериментувати із зачісками та часто змінює свій стиль. Цього разу виконавиця здивувала прихильників новою стрижкою, зокрема, обрізаним чубчиком.

Надя Дорофєєва пішла у перукарню і обрізала собі чубчик
Надя Дорофєєва пішла у перукарню і обрізала собі чубчик

У ролику, опублікованому в Instagram, співачка показалася в кріслі перукаря після своєї трансформації. Зірка позувала перед дзеркалом без макіяжу, одягнена в коротку джинсову спідницю та кофту молочного кольору. Залишивши колір волосся незмінним, вона похвалилася модним, злегка завитим чубчиком. Окрім того, Надя звернулася до прихильників із запитанням, чи сподобалася їм нова зачіска.

Згодом Дорофєєва опублікувала нове відео, де можна побачити перевтілення більш детально. Вона зізналася, що лише трохи обрізала чубчик, проте відчуває, ніби змінилося багато.

“Трошки підрізала чубчик, а відчуття, наче змінилося все”, – підписала Надя.

Надя Дорофєєва пішла у перукарню і обрізала собі чубчик
Надя Дорофєєва пішла у перукарню і обрізала собі чубчик

Ось так виглядає відома співачка без чубчика

Надя Дорофєєва пішла у перукарню і обрізала собі чубчик
Надя Дорофєєва пішла у перукарню і обрізала собі чубчик

Нагадаємо, нещодавно Дорофєєва розповіла про критику на свою адресу через стосунки з Мішею Кацуріним. За словами знаменитості, їй було важко зустріти лайливі коментарі від хейтерів після весілля з ресторатором. Вона зізналася, що тепер критики значно менше, і здебільшого прихильники підтримують улюблену виконавицю.

До слова, Надя Дорофєєва та Міша Кацурін розповіли про свої стосунки у 2022 році. Раніше співачка була заміжня за українським співаком Володимиром Дантесом. Шлюб відомих артистів тривав 7 років.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.