У Марини Боржемської є сестра-копія: як вона виглядає та чому про неї дізналися тільки зараз (ФОТО)

Марина Боржемська здивувала схожістю зі своєю сестрою Емілією. Як вона виглядає та чому про неї почули тільки тепер – дізнайтеся в нашому матеріалі.

Колишня дружина В’ячеслава Узелкова та відома українська фітнес-тренерка Марина Боржемська поділилася фотографією на своїй сторінці в Instagram. На знімку вона показала свою близьку людину, яку ніжно назвала “промінчиком сонця”.

Так, Марина активно веде своєю сторінкою в соцмережі, де налічується понад 600 тисяч читачів. Нещодавно відома спортсменка опублікувала фото, на якому зображена зі своєю сестрою Емілією. У дописі Марина зазначила, що її рідна людина святкує свій день народження.

Марина Боржемська з сестрою
Марина Боржемська з сестрою

З цієї нагоди вона висловила теплі привітання, назвавши іменинницю надійним другом, опорою та душею. Тренер “Зважені та щасливі” побажала сестрі цікавих пригод, приємних несподіванок, досягнень та багато іншого.

Раніше Марина Боржемська називала Емілію своїм відображенням у дзеркалі, адже родички мають дуже схожі риси обличчя, що підкреслили й прихильники. Також в коментарях під фото вони підхопили слова Марини та долучилися до привітання. Ось декілька коментарів, які можна зустріти під публікацією:

  • “Які чарівні дівчатка. Щирі вітання іменинниці”.
  • “Многая літа іменинниці”.
  • “Обіймаю міцно обох вас, ви дуже гарні дівчатка”.
  • “Як гарно. Які гарні слова душі й серця”.
  • “Вітаю з днем народження сестрички. Будьте щасливі”.

Нагадаємо, що Марина Боржемська і український боксер В’ячеслав Узелков прожили разом 28 років. У шлюбі народилося двоє дітей, син Роберт і донька Олівія. Розлучилося подружжя у 2018 році.

Марина Боржемська з дітьми
Марина Боржемська з дітьми

До слова, в одному з інтерв’ю тренерка зізналася, що болісно переживала розставання з В’ячеславом. Нині серце спортсменки вільне, а її діти сподіваються, що мама зустріне чоловіка, який буде її кохати.

Популярне

Схожі статті

Щойно спробувала новий рецепт: готую маринад і заливаю печериці. Виходить ідеальна закуска під “100 грам”

Мариновані печериці в домашніх умовах – це смачна і проста закуска, яка відмінно підходить як для буднів, так і для святкових заходів. Їх просто готувати, а смак приємно вражає.

Підливка за 5 хвилин: підходить до мʼяса, риби та будь-якого гарніру. Смачно, ще й обійшлося в 3 копійки

Інколи для повноцінної та смачної вечері не вистачає простих деталей, наприклад, смачної підливки до мʼяса чи гарнірів. Тож цей рецепт стане чудовим доповненням вашим стравам.

Віра Брежнєва була не тою, за кого себе видавала: факт, який творці гурту “ВІА Гра” приховали від публіки

Віра Брежнєва прийшла у гурт "ВІА Гра" у 2002 році на заміну Альоні Вінницькій. Задля того, щоб стати співачкою, дівчині довелося змінити власне прізвище й приховати деякі інші факти з біографії.