Лілія Ребрик, Тіна Кароль, Олександра Кучеренко та інші: зіркові жінки, які не взяли прізвища чоловіків

Зазвичай, виходячи заміж, жінка переходить на прізвище чоловіка, щоб стати одним-єдиним цілим. Та трапляються й інші випадки. Особливо це стосується зіркових особистостей.

Лілія Ребрик

Свої ім’я та прізвище, дані від народження, телеведуча змінила задовго до весілля. Насправді дівчину звати Ліліана Тодорюк. Та коли прийшла на телебачення, знаменитість вигадала собі псевдонім, який легко запам’ятовувався й вимовлявся.

Лілія Ребрик, Тіна Кароль, Олександра Кучеренко не взяли прізвище чоловіка

Коли 2011 року Ребрик вийшла заміж за Андрія Дикого, то якийсь час розмірковувала, чи не змінити документи ще раз. Ліліана Дика – це звучало теж зовсім непогано. Але зірка не схотіла возитися з заміною документів, тому залишила все, як є.

Тіна Кароль

Співачка народилася Тетянкою Ліберман. Коли настав час їхати на конкурс “Нова хвиля”, молодій артистці придумали творчий псевдонім Тіна Кароль. У 2005 році під цим ім’ям співачка влаштувала в Юрмалі справжній фурор.

Лілія Ребрик, Тіна Кароль, Олександра Кучеренко не взяли прізвище чоловіка

Посварившись із продюсером Олегом Чорним, дівчині вдалося залишити сценічне ім’я за собою. Вона просто переробила паспорт й отримала нове ім’я на законних підставах. За 3 роки Тіна вийшла заміж, але змінювати прізвище на Огір було вже недоцільно, адже її всі знали як Кароль.

Олександра Кучеренко

Свій роман із Дмитром Комаровим телеведуча та “Міс Україна 2016” ретельно приховувала від загалу. Спочатку через участь у конкурсі краси, потім на “Танцях з зірками”, де стали до пари, але Діма так і не навчився робити потрібні плавні рухи.

Лілія Ребрик, Тіна Кароль, Олександра Кучеренко не взяли прізвище чоловіка

Весілля теж зіграли тайкома. Коли ж урешті перестали ховатися й літати різними літаками, щоб ніхто нічого не подумав, з’ясувалося, що дружина проігнорувала прізвище чоловіка. Певно, це пов’язано з тим, що обоє є тележурналістами й не хочуть, щоб їх плутали.

Популярне

Схожі статті

“Підбивають клинці”: 34-річна Надя Дорофєєва на всю Україну розповіла, що ділить чоловіка Кацуріна з іншою

Відома українська співачка Надя Дорофєєва ошелешила зізнанням на всю країну. Як виявилось, вона – далеко не єдина у свого чоловіка Михайла Кацуріна.

Найпростіший рецепт меренгового рулету: знаменитий швейцарський десерт ви можете приготувати на своїй кухні!

Меренговий рулет останнім часом стає настільки популярним, що його на власній кухні мріє повторити кожна господиня. Ділимось секретним рецептом десерту!

Про них мріють сотні красунь, а вони здувають порошинки з дружин: як виглядають жінки Ями, Притули, Кошового

За кожним успішним чоловіком стоїть жінка, і ці троє — найкращий тому приклад. Ліліана, Катерина та Ксенія — ті невидимі героїні, без яких їхні зіркові чоловіки не досягли б своїх висот.