Неідеальна, але справжня: Настя Каменських без макіяжу показала, наскільки у неї нерівномірний тон обличчя

37-річна Настя Каменських показала обличчя без макіяжу крупним планом і довела, що вона також неідеальна. Співачка хоч і слідкує за собою, та вік все ж дається взнаки.

Настя Каменських багато років поспіль носить статус однієї з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Незважаючи на те, що співачка то худне, то набирає вагу, її вважають взірцем жіночності та краси.

Варто відзначити, що Настя Каменських ніколи не робила пластичних операцій та не удосконалювала риси свого обличчя у косметологів. Артистка повністю приймає себе зі своїми перевагами та недоліками і не соромиться показати себе без макіяжу та фотошопу.

Так, нещодавно у своїх Інстаграм-сторіс Каменських опублікувала селфі, на якому показала своє обличчя крупним планом без макіяжу. На фото видно, що співачка має зовсім неідеальну шкіру: перші мімічні зморшки та нервіний тон обличчя.

Настя Каменських показала обличчя без макіяжу крупним планом
Настя Каменських показала обличчя без макіяжу крупним планом

Варто відзначити, що Каменських слідкує за тим, щоб мати гарний вигляд і не постаріти завчасно. Співачка правильно харчується, дотримується режиму сну і займається спортом, ранковими пробіжками та йогою.

Крім того, Каменських використовує найкращу доглядову косметику, а ось макіяж вона робить лише тоді, коли “виходить в люди”. Вдома співачка любить одягати зручний домашній одяг, збирати волосся у пучок і не використовувати ні грама макіяжу.

Настя Каменських показала свій розкішний будинок, який їй подарував чоловік
Настя Каменських показала обличчя без макіяжу крупним планом

Нагадаємо, зараз Настя Каменських знаходиться в Україні, та ще нещодавно співачка кілька місяців провела в Латинській Америці. Саме там зараз співачка хоче розкрутитися і стати популярною.

Каменських навіть випустила пісню, яка саме розрахована саме на латиноамериканську аудиторію. Також Каменських протягом кількох місяців активно відвідувала місцеві телешоу та давала інтерв’ю місцевим журналістам. Співачка сподівається стати популярною не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.