facebook

Олена Кравець облаштувала студію просто у власній квартирі: зіркові гості трішки спантеличені побаченим

За довгі роки у "Кварталі 95" Олена Кравець заробляла дуже непогано, тож могла дозволити собі й дітям багато дечого. Часи змінилися й замість студії ведуча змушена використовувати власну квартиру.

Олена Кравець пішла у вільне плавання, неабияк ошелешивши колег-кварталівців. Цілий рік провела на телеканалі “Дім”, де вела програму “Тихий вечір”. Тепер разом із донькою Машею організували Ютуб-проєкт “Вдома поговоримо”.

Як виглядає квартира Олени Кравець

Женя Галич, отримавши запрошення взяти участь у шоу, був неабияк шокований, коли прийшов за вказаною адресою й потрапив не на студію, а просто у квартиру до Олени. Господиня сама відчинила двері дорогому гостю й провела невелику екскурсію по обійстю.

Як виглядає квартира Олени Кравець

У передпокої біля дверей ми бачимо велику шафу-купе з дзеркальними дверцятами. Стіна навпроти пофарбована в білий колір і немає жодних позначок, що б вказували на особи мешканців.

Як виглядає квартира Олени Кравець

Далі вони потрапили у невеликий коридор. І тут уже Кравець гордо показала світлину старшої доньки Маші. Нині дівчина вже зовсім доросла, а фото зроблено кількома роками раніше.

Як виглядає квартира Олени Кравець

Спальні гість із хазяйкою обминули увагою. Натомість втрапили на простору кухню, яку Олена назвала кухнею-студією, вкладаючи в це поняття зовсім інший зміст, адже там уже перебувала напоготові знімальна група.

Як виглядає квартира Олени Кравець

Маша й Олена посадили гостя за стіл і почали щиросердну бесіду. Ми ж отримали можливість трішки роззирнутися апартаментами знаменитості. На кухні в Олени дуже велике вікно. Попід однією стіною встановлено однотонний кухонний гарнітур та холодильник.

Як виглядає квартира Олени Кравець

По центру – обідній стіл із м’якими напівкріслами. За спиною у господині стоїть стопочка книжок. А ще відділено зону для відпочинку з плазмою. Отже, все продумано до дрібниць та ідеально підлаштовано під потреби членів родини.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.