facebook

Як виглядає зять мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь: найкраща подруга Андрія Данилка тепер теща і бабуся

Інна Білоконь 20 років поспіль грає роль мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни. Та Вєру так і не спромоглася видати заміж. А свою власну доньку одружила й онучку дочекалася.

Багато хто з шанувальників думають, що Андрій Данилко та його сценічна мама Інна Білоконь є парою, адже вони проводять чимало часу разом не лише на сцені, але й за відпочинком.

Та насправді у Полтаві мешкає Іннин законний чоловік Олег Макогон. Допоки матуся поневірялася по гастролях, він устиг виростити їхню спільну доньку Яну. В обласному центрі дівчина отримала диплом комерційного технікуму.

Як виглядає зять мами Вєрки Сердючки

Дали освіту продовжила у Польщі. Чи зустріла кохання за кордоном, чи поїхала туди вже зі своїм хлопцем, невідомо. Сама артистка лише виклала в мережу світлину доньки з весілля й показала зятя. Але жодних подробиць, хто він і звідки, не навела. Просто біля світлини молодят поставила смайлик – знак нескінченності.

Яна зі своїм обранцем довго не барилися. Торік восени стали на весільний рушник, а навесні зробили 55-річну тещу Інну бабусею. Ще до пологів Яни матуся з донькою влаштували ошатну фотосесію, убравшись у все біле.

Донька Яна зробила Інну Білоконь бабусею

Дівчина накинула на плечі лише чорний піджак, прикрашений трьома величезними трояндами. Інна зробила веселий підпис до відео, виклавши його в Інстаграм:

“Оплачено спонсором”.

Спочатку в мережі можна було побачити світлини Яни-нареченої, де не було видно обличчя її обранця. Згодом постать зятя Білоконь було розсекречено. Підписники мами Вєрки Сердючки побажали молодятам щастя.

І воно не забарилося. У квітні команда Вєрки Сердючки привітала колегу з народженням онучки. Чекаємо, коли новоспечена бабуся зголоситься показати загалу свою крихітну манюньку й оприлюднить її ім’я.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.