Настя Каменських перевершила славу тата, мами та хрещеної Алли Кудлай: такого успіху від доньки не очікували

Бути дитиною знаменитостей ще те випробування. Здається, Настя Каменських пройшла його вдало. Не лише перевершила здобутки батьків, але й помірялася славою з хрещеною Аллою Кудлай.

Тата Насті Каменських не стало кілька років тому. За життя Олексій Йосипович Жмур працював концертним директором. Лідія Петрівна Каменських – співачка. Тож доньку виховували у творчому середовищі.

Знамениті родичі Насті Каменських: тато

Настя, скільки себе пам’ятає, завжди відвідувала гуртки. Була записана на хор, танці, займалася балетом, вчилася грі на піаніно з 6 років. Окрім цього дівчинка постійно брала участь у різноманітних конкурсах.

Знамениті родичі Насті Каменських: тато

Батьки не були щедрими на похвалу, то доньці весь час здавалося, що вона недопрацьовує, недоспівує, не так старається. Та коли виросла, стала набагато популярнішою, ніж мама.

Знамениті родичі Насті Каменських: мама

Навіть заткнула за пояс хрещену Аллу Кудлай. Та хоч і народна артистка, але Каменських вдалося поширити славу не лише на Україну, але й на Латинську Америку. Тепер взялася розкачувати іспанських меломанів. Тож Настя має значно більше коло шанувальників.

Знамениті родичі Насті Каменських: мама та хрещена Алла Кудлай

Звісно, зараз похресниці ніколи часто зустрічатися з Аллою Петрівною. Та хрещена сама артистка й чудово розуміє, наскільки Каменських зайнята. Вважає, що зірка має використати свій шанс на повну й не зупинятися:

“Зараз її час, і їй треба не гаяти ні хвилини. У мене теж був час, коли було ніколи й вгору глянути”.

Алла Кудлай сама зробила чималий внесок в розвиток української культури. Але успіхами похресниці на міжнародній арені дуже пишається. Артистка під час повномасштабної агресії не поїхала з Києва, хоча Роман Недзельський пропонував організувати евакуацію.

Вони з сином весь час перебували в Україні. От тільки невістку з двома онуками довелося відправити у безпечне місце до Великобританії. Відтоді Марта з дітьми лише один раз на 2 тижні приїжджала відвідати найрідніших людей.

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.