Сину Марини Павло Зібров дав своє прізвище, а рідному заборонив змінювати: чи спілкується первісток із татом

Рідних дітей у Павла Зіброва двоє – син Сергій та донька Діана. Але є ще Олександр Зібров – син другої дружини співака. Чи дружать нащадки артиста між собою та чи спілкуються з зірковим татом?

Перший шлюб Павла Зіброва тривав дуже недовго. Хоча подружжя встигло народити сина Сергійка. Одного дня Тетяна заявила, що покохала іншого й не бажає жити з чоловіком.

Павло всіляко вмовляв молодичку зберегти шлюб заради первістка, але вона була налаштована рішуче. Нині Зібров навіть вдячний жінці за те, що завела тоді коханця й пішла до нього. Адже, якби жили разом, він би не зустрівся з Мариною і не зазнав справжнього сімейного щастя.

Чи спілкується Павло Зібров зі своїм сином: старший Сергій

У другому шлюбі народилася донька Діана, а син Марини Сашко став названим сином артиста і навіть носить його прізвище. Допоки рідний Сергійко був маленьким, тато брав його до себе погостювати, але хлопчик поводився не дуже ввічливо стосовно Марини.

Напевно, дитина не усвідомлювала, що ініціатором розлучення стала саме його мама, а не тато. І тому відчував ревнощі до другої дружини батька. Допоки навчався у школі та був студентом, батько з сином зрідка бачилися.

Чи спілкується Павло Зібров зі своїм сином: пасинок Олександр, дружина Марина, донька Діана

Нині вони не спілкуються зовсім. Не підтримує Сергій стосунків і з сестрою Діаною. Павло Миколайович вважає, тому що син одружився й опікується власною сім’єю. Але готовий підставити старшому нащадку плече, якщо він цього потребуватиме.

Коли Зібров застав дружину за зрадою, хлопчику минуло всього 2 роки, тож він не встиг прив’язатися до батька. Тетяна вийшла заміж за коханця й живе з ним і досі. Був час, коли вона зверталася до Павла з проханням дозволити Сергію носити прізвище її нового чоловіка, але артист на це не пристав.

Тож Сергій так і виріс Зібровим. А от названому сину Олександру Павло Миколайович дав своє прізвище залюбки. То він теж Зібров. З пасинком у співака хороші дружні стосунки.

Популярне

Схожі статті

Знайшла рецепт, який сподобався з першого разу: квашу огірки тепер тільки так, бо виходять дуже хрусткими

Квашені огірки – це справжня класика української кухні, яка не залишає байдужим нікого. Смак та хрумкість цього продукту часто залежать від тонкощів рецепта.

Зростом майже з маму: Марічка Падалко після тривалої розлуки зустрілась зі своєю молодшою дочкою Катрусею

Марічка Падалко поділилася зі своїми шанувальниками радісною новиною: зараз, коли всі діти знову вдома, родина нарешті може насолоджуватися спільним часом і планувати своє майбутнє.

Якби не пояснила, не впізнали б: Олена Мозгова показала рідкісне фото легендарного батька — юний та стрункий

Олена Мозгова поділилася зі своїми прихильниками у соціальних мережах рідкісним архівним фото свого батька, яке прокоментувала лише одним словом "Тато".