Українська та американська дружини Євгена Рибчинського: народили синів, а одна з них стала королевою краси

Євген Рибчинський успадкував від видатного татуся здатність писати вірші. Натомість подружня вірність чоловіку від батька не передалася. Він двічі одружувався та розлучався. Має 4 синів.

Перший шлюб Євгена Рибчинського був студентським. З Анастасією син Юрія Рибчинського побрався у 19 років. На світ з’явився первісток Марк, але це не врятувало родину від розпаду.

З другою дружиною Юлією Євген одружився у 2006-му році й на деякий час опинився у США. Жінка подарувала коханому трьох синів – Данила, Георгія, Івана. Та після Революції гідності Рибчинський повернувся назад до України, ставши народним депутатом ВР VIII скликання.

Євген Рибчинський розлучився з двома дружинами: з синами

Жінка навідріз відмовилася покидати Америку, тому довелося розлучитися. Це трапилося 2018 року. Юлія частенько звинувачувала колишнього, що покинув її з дітьми напризволяще й не платить аліментів на синів.

Євген Рибчинський розлучився з двома дружинами: дружина Юлія

У 2019 році скаржилася, що залишилася без житла і не має продуктів, щоб нагодувати нащадків. Сповіщала, що живуть усього на 300 доларів на місяць, а американці збирають пожертви для їхньої родини.

Євген Рибчинський розлучився з двома дружинами: син Мирон із дружиною та Левом

Та, певно, злидарювали українські біженці не довго. Оскільки вже у 2022 році Юлія Рибчинська стала “Міс Коннектикут 2022”, отримавши можливість представляти цей американський штат на конкурсі краси Ms. America Pageant.

Євген Рибчинський розлучився з двома дружинами: з онуком

У 2020 році старший син Рибчинського одружився з Вікторією. До цього пара завела собаку й почала зводити будинок. Мирону було вже за 30, тож тато похвалив нащадка за подібну обачність на відміну від власних помилок молодості.

Торік у серпні молода родина поповнилася первістком Левом, тож пан Євген став дідусем. До Києва повернувся й Данило, який, навчаючись в Америці, примудрився скласти іспити з української мови краще, аніж більшість його однолітків, які весь цей час провели в Україні.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.