facebook

Аліна Гросу засвітила свого чоловіка, якого приховує: лінія волосся і сивина видала Полянського

Українська співачка Аліна Гросу нещодавно вдруге вийшла заміж. Артистка досі намагається приховати ім'я свого обранця, та прихильники вже давно здогадалися, ким є цей таємничий чоловік.

29-річна співачка Аліна Гросу не так давно вразила публіку, заявивши, що вийшла заміж вдруге. Артистка показала кадри з весілля, яке пройшло у США. На всі фото добре видно красуню-наречену, а ось обличчя нареченого не видно на жодному знімку.

Аліна Гросу вдурге вийшла заміж
Аліна Гросу вдурге вийшла заміж

Гросу досі приховує, хто є її обранцем і не розкриває його ім’я.

Втім, в Мережі вже давно здогадалися, за кого Гросу вийшла заміж. Так, прихильники артистки впевнені, що чоловіком Аліни є 40-річний російський актор Роман Полянський. З ним Гросу зустрічалася ще у 2021 році, та після початку повномасштабної війни в Україні, вона припинила публікувати з ним спільні фото.

Варто відзначити, що здогадки публіки щодо Полянського зрозумілі. Якщо подивитися на весільні фото, дійсно можна припустити, що це одна і та ж людина. Зріст, статура, колір волосся, сивина та зачіска – все вказує, що це і є Полянський.

Аліна Гросу вдурге вийшла заміж
фотопорівняння другого чоловіка Гросу з Романом Полянським

А нещодавно Гросу опублікувала селфі зі своїм чоловіком, прикривши його обличчя смайликом. На цьому фото також видно, що зачіска та сивина у її чоловіка точно така, як у Полянського. Очевидно, що це він і є.

Аліна Гросу показала свого нового чоловіка на фото
Аліна Гросу показала свого нового чоловіка на фото

Чому Аліна Гросу приховує свого чоловіка

Аліна Гросу активно публікувала фото та відео у соціальних мереж з Романом Полянським до 24 лютого 2022 року. Саме після початку повномасштабної війни в Україні співачка більше жодного разу про нього не згадала у своєму Інстаграм-блозі. Тоді прихильники припустили, що Гросу розійшлася з росіянином Полянським через різні політичні погляди. Та вже зараз стало зрозуміло, що пара не розходилась. Вони вирішили зберігати інформаційну тишу, щоб не стикатися з хейтом від публіки.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.