Злата Огнєвіч показала, як виглядає її квартира: дві кімнати, простора кухня, спальня залишилася за кадром

Злата Огнєвіч заробляє не лише пісенною творчістю, але й блогерством. Чимало репортажів робить зі своєї квартири. Тож маємо можливість оцінити дизайн та інтер'єр приміщення.

Якщо погортати стрічку Інстаграму співачки, можна побачити, як виглядає квартира Злати Огнєвіч, в якій вона не лише репетирує, але й займається кулінарією та навіть городництвом.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

Ось ми бачимо ошатно вбрану Злату в білу сукню в чорний горошок. Але вона приготувалася не до приймання гостей, а збирається влаштувати зелену грядку просто в кімнаті.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

Зірка насипала земельки у коробку, полила водичкою та заклала насіння. Сподіватимемося, що невдовзі Огнєвіч покаже нам свій урожай. А поки що роздивимося картини на стінах, яких в оселі співачки є чимало.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

Стіни в кімнаті пофарбовано однотонно, а меблі білого кольору. В наступному відео Злата перебуває у цій же кімнаті, але вже біля вікна. Дівчина тримає мікрофон і наспівує свій новий хіт, а щоб його почули всі сусіди, відчиняє вікно й висовується назовні. Поряд бачимо білу етажерку з книгами та коричневі фіранки.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

У вітальні хазяйки є вихід на балкон. Тут на підлозі розстелений однотонний килим. Меблі вже не білі, а темні. Присутня плазма на стіні та горщики з квітами. Коли хочеться трішки перепочити, Огнєвіч виходить на балкон, звідки відкривається просто шикарний вид на Київ.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

Кухонний гарнітур виконано у світло-сірих тонах. А стільниця під колір дерева. Все дуже суворо й мінімалістично. Коли Огнєвіч готує желе, можна побачити її кухню з іншого ракурсу.

Як виглядає квартира Злати Огнєвіч

Кімната чималенька. Навіть стоїть диван. А особливо допитливі мають можливість зазирнути в холодильник господині. Видно, що Злата не просто показує рецепти, але й справді готує частенько, адже все ущерть забито продуктами.

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.