facebook

39-річна Тіна Кароль вперше з’явилась на публіці без перуки: світ побачив її справжню зачіску (ФОТО)

Українська співачка Тіна Кароль не з'являється на сцені без перуки. Справжнє волосся артистки не пишне та густе, як всі звикли бачити, а навпаки – тонке та рідке.

Українську співачку Тіну Кароль вважають іконою стилю. Артистка завжди з’являється на сцені у розкішних вбраннях, з ідеальним макіяжем та пишною зачіскою. Вже багато років поспіль Тіна не змінює колір волосся та зачіску. Зазвичай вона вкладає своє пишне та густе волосся у крупні локони, які грайливо спадають на плечі.

У мережі запідозрили, що українська співачка Тіна Кароль робила пластичні операції
У мережі запідозрили, що українська співачка Тіна Кароль робила пластичні операції

Втім, волосся Тіни Кароль є не зовсім натуральним. Так, співачка виходить на сцену у перуці. Ця перука виконана таким чином, що ніхто і здогадатися не може, що це не натуральне волосся. Перука накладається в сантиметрі від зони рости натурально волосся співачки. Така техніка робить зачіску максимально натуральною на вигляд.

Тіна Кароль все життя носить перуки
Тіна Кароль все життя носить перуки

Тіна ніколи не акцентувала увагу, що носить перуку, але вона і не приховує своє реальне волосся. Так, нещодавно співачка показала відео з гримерки, коли її готували до концерту. Тіні робили зачіску без перуки і можна було розгледіти її справжнє волосся. Так, реальне волосся Кароль тонке, рідке і коротке.

Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки
Тіна Кароль вперше показала, як виглядає її реальне волосся без перуки

Також Тіну без перуки можна зустріти у спортивному залі, або вдома. А ось на всі концерти, світські заходи та інтерв’ю Кароль приходить з перукою.

Варто відзначити, що дуже багато зірок як українського так і світового шоу-бізнесу носять перуки. Справа в тому, що постійні зачіски, укладки утюжками та фенами, а також засоби фіксації псують волосся. Саме тому медійні люди використовують перуки, щоб не псувати власне волосся.

Так, серед зірок українського шоу-бізнесу перуки носять Оля Полякова та, інколи, Настя Каменських. Полякова використовує перуку, яка є ідентичною до її натурального волосся. А ось такі зірки як Тіна Кароль та Алла Пугачова використовують перуки, щоб зробити зачіску більш пишною та густою.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.