ТОП-5 пампушок українського-шоу-бізнесу, красі яких позаздрять навіть моделі: Каменських, Заріцька та інші

Сучасні стандарти краси диктують, що гарними можуть бути лише стрункі жінки. Та Каменських, Заріцька та інші пишні представниці шоу-бізнесу довели, що краса не вимірюється в сантиметрах на талії.

Краса – поняття суб’єктивне. Та будинки моди, медійні та популярні персони задають тренди, яких починають дотримуватись жінки по всьому світу. Зараз вважається красивим мати струнку та підтягнуту фігуру, на якій немає жодної зайвої складочки. Та серед зірок українського шоу-бізнесу є багато жінок, які довели, що жінка може бути красивою, навіть якщо носить розмір XL.

Настя Каменських

Беременная Настя Каменских готовится родить Потапу дочку и прячет живот за балахонами
ТОП-5 пампушок українського-шоу-бізнесу: Настя Каменських

Настю Каменських вже багато років вважають однією з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу, а її соковиті форми спокушають всіх чоловіків. Каменських за останні 15 років була у різній фізичній формі: вона то худла, то знову гладшала. При цьому Настя ніколи не була дуже худою.

Каменських важить в середньому 80 кілограмів і не соромиться цього. Співачка зізнається, що прийняла свою зовнішність і більше ніколи не буде сидіти на жорстких дієтах, аби скинути зайві кілограми.

Саша Заріцька

Як виглядала Олександра Заріцька до схуднення
ТОП-5 пампушок українського-шоу-бізнесу: Олександра Заріцька

Неймовірно ніжна і вродлива співачка Олександра Заріцька завжди була у тілі. Були часи, коли її вага перевищувала позначку у 100 кілограмів. Та зараз Саша взялася за себе: слідкує за харчуванням і займається спортом. Такий спосіб життя допоміг Заріцькій скинути понад 20 кілограмів і зараз вона має підтягнуті, але пишні форми.

Наталія Могилевська

З ким одружився Єгор Долінін після розставання з Наталею Могилевською
ТОП-5 пампушок українського-шоу-бізнесу: Наталія Могилевська

Наталія Могилевська роками сидить на здоровому харчуванні, адже має схильність до повноти. Публіка бачила її у різній формі: від дуже стрункої, до пишки. Зараз Могилевська знаходиться у комфортній для себе вазі і більше не збирається худнути.

Альона-Альона

Альона Альона розповіла про свою любов до чорного кольору
ТОП-5 пампушок українського-шоу-бізнесу: Альона-Альона

Реперка Альона-Альона, яка в цьому році представляла Україну на “Євробаченні” важить понад 100 кілограмів. Та ця вага тільки додає харизми та родзинку співачці.

Неля Шовкопляс

Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс розповіла про кризу у у стосунках із чоловіком
ТОП-5 пампушок українського-шоу-бізнесу: Неля Шовкопляс

Телеведуча Неля Шовкопляс набрала вагу після народження дітей. Та ці кілограми зовсім не шкодять її зовнішньому вигляду, а навіть навпаки. Неля має дуже жіночні і привабливі пишні форми.

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.