facebook

Як виглядають молоді пенсіонери: Віталій Борисюк, Олег Скрипка, Ігор Кондратюк перетнули 60-річний рубіж

Вони ще гарні, молоді душею й сповнені бажання активно діяти, але паспортні дані невловимо нагадують – знамениті чоловіки перемістилися у когорту пенсіонерів.

Віталій Борисюк

Пенсійного віку чоловік Ольги Сумської досяг торік у липні. Який розмір пенсії йому призначила держава, заслужений артист поки не розповідав. Натомість має намір жити довго й щасливо, адже його прапрадід Григор Перший помер аж у 116 років.

Віталій Борисюк, Олег Скрипка, Ігор Кондратюк досягли пенсійного віку

Порох у порохівницях ще присутній. Нещодавно перебуваючи в Одесі, подружжя навідалося на пляж і влаштувало фотосесію. Сумська з гордістю продемонструвала світлини благовірного з голим торсом, назвавши його мачо та симпатягою.

Олег Скрипка

До когорти пенсіонерів лідер гурту “ВВ” доєднався 24 травня. Та сидіти на печі в очікуванні листоноші з пенсійною виплатою музикант не збирається. Влаштував справжнє феєричне шоу в цей день – концерт в одному з клубів.

Віталій Борисюк, Олег Скрипка, Ігор Кондратюк досягли пенсійного віку

А взагалі відзначав ювілей в родинному колі. З дружиною Наталією та всіма чотирма дітьми сходили в ресторан, де родичі заспівали імениннику “Многая літа”. Старший син новоспеченого пенсіонера вже навчається у виші, а молодший навіть у такий урочистий день не захотів зізнатися татку, куди вирішив поступати після школи.

Ігор Кондратюк

З 14 березня 2022 року вже не треба відвідувати ТЦК й відомому продюсеру. Повірити у це пану Ігорю було дуже складно. Дружина підштовхує чоловіка-пенсіонера, щоб заробляв гроші, а він поки що не може усвідомити, як це робити.

Віталій Борисюк, Олег Скрипка, Ігор Кондратюк досягли пенсійного віку

Відтоді як родина перебралася з Києва до Львова Кондратюк не оформлював допомоги для переселенців, а живе коштом старих заощаджень. А от репарацію від рф за зруйнований будинок таки збирається отримати колись у майбутньому.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.