Де зараз ведуча СТБ Оксана Марченко, яка давно зникла з екранів: ви ахнете, побачивши, як вона виглядає у 51

Оксана Марченко, яка була відомою як українська телеведуча зникла з соціальних мереж та вже майже не виходить на публіку. Нові фото телеведучої з'являються вкрай рідко.

Перед 24 лютим зрадниця втекла з території України до Білорусі та більше не верталась на Батьківщину. Зараз Марченко імовірно перебуває на території росії та почала нове життя.

Два роки вона не публікувала жодних фото, а у 2024 році нарешті з’явилась у соцмережах та показала, який вигляд має у свій 51 рік: із новою зачіскою та макіяжем.

Марченко показала який вигляд має у свій 51 рік
Марченко показала, який вигляд має у свій 51 рік

Як нещодавно стало відомо, українська зрадниця почала співпрацю з Олексієм Басмановим, який був продюсером телевізійного шоу “Україна має талант”. Восени минулого року вони разом відкрили нову кіностудію в росії, директором якої тепер є колишній український продюсер.

Також нещодавно Марченко представила новий сезон “Паломниці”, в якому вона відвідує різноманітні церкви, спілкується зі священниками, розказує історію. Як вона затверджує у своїх відео, зйомка цього сезону проходила ще у далекому 2021 році, а потім матеріали були “вкрадені”, коли вона покинула територію України, а через деякий час, як вона каже:

“Крадії самі почали вертати жорсткі диски із матеріалом”.

Оксана Марченко у своєму випуску 2 сезону Паломниця
Оксана Марченко у своєму випуску 2 сезону Паломниця

Зараз у доступі п’ять серій її нового сезону, які були опубліковані ще декілька місяців тому. У своїх випусках Марченко жаліється священникам, як її чоловік незаконно знаходиться під домашнім арештом, а потім розповідає о цінностях сім’ї та яка складна доля у її житті.

У січні 2024 року Оксана Марченко вдруге стала бабусею, невістка Катерина народила сина Михайла та поділилась цією новиною у своїх соцмережах, опублікувавши декілька фото з сином та матусею, але ні чоловіка, ні бабусі, ні дідуся на фото не було.

невістка Оксани Марченко Катерина народила сина Михайла
Невістка Оксани Марченко Катерина народила сина Михайла

На відпочинок зрадниця обирає не лише сонячне узбережжя Криму, де їх подружжя має чимало нерухомості, а й також європейські країни – Кіпр.

До початку повномасштабного вторгнення Оксана Марченко мала велику кількість прихильників та мала популярність серед українців. Вона була ведучою відомих телевізійних шоу на каналі СТБ: “Україна має талант”, “Ікс-Фактор”. Вдягала красиві українські вбрання, спілкувалась українською мовою та була дуже наполегливою, аби судді цих шоу також розмовляли українською.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.