Блекаут для всіх: Маша Єфросиніна в прикрасах за тисячі доларів показала, що вдома сидіть при одній свічі

Ситуація з Машею Єфросиніною підкреслює складність становища публічних осіб під час кризових ситуацій. Як бачимо, їхні дії та вибори піддаються особливій увазі та критиці.

Маша Єфросиніна, відома українська телеведуча та блогерка, періодично опиняється в центрі уваги. Нещодавно вона публічно висловила своє незадоволення стосовно того, що деякі зірки продовжують отримувати дорогі подарунки, такі як автомобілі, під час війни в Україні. Проте сама Єфросиніна опинилася під прицілом критиків за власні розкоші.

Блекаут у дорогоцінностях

Свіжий допис в Інстаграмі Маші Єфросиніної, де вона з’явилася в дорогих прикрасах і розповідала, як переживає блекаут при одній свічі, викликав хвилю коментарів. З одного боку, Єфросиніна намагалася показати підтримку своїм підписникам та співгромадянам, які потерпають від відсутності електроенергії. З іншого боку, користувачі мережі зауважили, що демонстрація коштовностей на фоні розмов про труднощі виглядає недоречно.

Критика спрямована на те, що Маша Єфросиніна, дорікаючи іншим знаменитостям за отримання дорогих подарунків під час війни, сама позує у дорогих прикрасах. Це викликає питання про подвійні стандарти та розрив між словами та діями.

Маша Єфросиніна в прикрасах за тисячі доларів

Чи є правомірним осудження Єфросиніної за її коштовності під час війни – питання, яке залишається відкритим для дискусій.

Реакція підписників

Хоча Маша Єфросиніна приховала частину негативних коментарів, багато позитивних відгуків залишилися. Підписники, які підтримують Машу, висловлювали свої компліменти щодо її стилю та мужності говорити про труднощі під час блекаутів. Вони підкреслювали, що публічні особи також мають право на розкіш і не повинні піддаватися осуду за свої особисті вибори.

Популярне

Схожі статті

У першу чергу взимку розходяться кабачки у томатній пасті: такої закрутки роблю побільше, щоб усім вистачило

Коли всі рецепти з кабачків уже перепробувано, починаю робити заготівлі на зиму. Овочі можна закрити з томатною пастою. Це чудова закуска до м'яса, риби, картоплі, гречки чи рису.

“Чорні брови, тонкі вуста”: 26-річна донька Кузьми Барбара вперше показала себе без макіяжу

Донька Кузьми Скрябіна обрала собі не татову професію, а стала косметологинею. Барбара показала свою світлину в робочому кабінеті. І що ми бачимо? Дівчина сама практично не користується косметикою.

“Тьотя в стилі Тю”: Ані Лорак загорнулась у вафельний халат і випадково показала свій дім

Ані Лорак засвітила свої хороми на відпочинку. Та не розмірами балкона та басейну були вражені користувачі мережі, а обличчям зірки без макіяжу. У халаті й чалмі співачка перетворилася на простушку.