Марічка Падалко з 1+1 зізналася, на що йде заради збереження стосунків з чоловіком: “Я вам серйозно кажу”

Телеведуча з 1+1 Марічка Падалко розповіла подробиці про зміни подружнього життя із Єгором Соболєвим, який добровільно пішов захищати країну.

Марічка Падалко, журналістка та ведуча телеканалу 1+1, в офіційному шлюбі з журналістом та громадсько-політичним діячем Єгором Соболєвим вже 13 років, але до весілля вони вже мали двох спільних дітей – Михайла та Марію. У 2021 році її чоловік добровільно став захисником України, пройшовши військові збори, де здобув спеціальність “Стрілець”. Попри це, Соболєв є багатодітним батьком.

Зараз чоловік захищає країну, тому стосунки між подружжям лише на відстані. Марічка розповіла у своєму інтерв’ю для телеканалу СТБ, що коханий дуже змінився після участі у бойових діях, він почав реагувати на прості та незрозумілі людям з тилу моменти:

“Якісь реакції, які людям в тилу не так зрозумілі”.

Зараз Соболєв захищає країну, тому стосунки між подружжям лише на відстані
Зараз Соболєв захищає країну, тому стосунки між подружжям лише на відстані

Але через стосунки на відстані пристрасть у подружжя лише посилилась зі слів Марічки:

“Над емоційними (стосунками) ми працюємо”.

Проте, коли повертається чоловік з передової, жінці у перші дні важко переналаштуватись та звикнути, що він знову поруч, більше не потрібно бути сильною і самостійною, та нарешті можна розслабитись.

Сім’я знаменитості має невелику двокімнатну квартиру у Києві, тому щоб побути лише удвох вони з чоловіком мають їхати кудись з дому:

“Я вам серйозно говорю. Нам іноді доводиться сідати в машину, вибачте, і кудись їхати. Коли діти вдома – це взагалі не варіант”.

Марічка розповідала, що місцем, де вони б могли побути разом з Єгором могла бути дача, якби там не було все чутно.

“У нас дерев’яна дача, дерев’яне ліжко, там ти навіть перевертаєшся – вже звук, не кажучи про все інше. Це нереально”, – розповідає Падалко.

Ще у своєму інтерв’ю Марічка розказала, що мала певне бажання зробити пластику зони декольте, бо народила три дитини поспіль.

Сім'я Падолко має невелику двокімнатну квартиру у Києві
Сім’я Падалко має невелику двокімнатну квартиру у Києві

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.