Біла сукня їй так личить, але коштує чимало: Тіна Кароль зізналась, скільки заплатила за сценічне вбрання

Тіна Кароль, відома українська співачка та поп-діва, завжди вражає своїх шанувальників не тільки неймовірним голосом, а й бездоганним стилем.

Останнім часом увагу привернула її нова біла сукня, в якій вона виступала разом зі своєю колегою Юлією Саніною з піснею “Вільна”. Ця сукня не лише підкреслює красу співачки, але й має значну вартість, про яку прихильники співачки дізналися із соцмережі.

Дивовижний образ

Біла сукня, в якій Тіна Кароль виступала на останніх концертах, стала справжнім хітом серед її прихильників. Лаконічний, але водночас елегантний дизайн чудово підкреслює фігуру співачки, надаючи їй особливої чарівності. Тіна поділилася відео у цій сукні в Мережі та отримала безліч компліментів щодо свого образу.

Секрет вартості

Поп-діва завжди була відома своїм витонченим смаком та вибором якісного вбрання. Нещодавно стало відомо, скільки коштує її сценічна біла сукня. Виявляється, що цей шедевр моди обійшовся співачці у значну суму – 74 341 гривня. Вартість сукні пояснюється використанням дорогої тканини, плісованої вручну, та ексклюзивним дизайном, розробленим відомим модельєром.

Коментарі шанувальників

Для артистів сценічне вбрання є не просто одягом, а частиною їхнього образу, який допомагає передати емоції та настрій під час виступу. Тіна Кароль завжди підходить до цього питання з особливою увагою, обираючи вбрання, яке підкреслює її унікальний стиль і дозволяє створити незабутнє шоу для глядачів.

Шанувальники виконавиці висловлювали свої думки стосовно вартості її сценічного вбрання. Деякі підтримували співачку, зазначаючи, що вона заслуговує на найкраще, враховуючи її талант та внесок у розвиток української музики. Інші ж вважали, що така вартість є занадто високою, особливо в нинішні складні часи.

Популярне

Схожі статті

Якщо з вечора залишилась каша, я готую неймовірні биточки без панірування: рецепт від серця відриваю

Простий рецепт, на який вам знадобиться мінімум часу на кухні: готуємо разом смачні биточки зі вчорашньої манної каші – легко та смачно. Ваші дітки попросять ще.

Рецепт з кулінарного зошита: сирники без борошна, яке “краде” весь сирний смак. Виходять у 10 разів смачніші

Навіть якщо обідаєте та вечеряєте за межами дому, все одно сніданок зазвичай готуєте на власній кухні. Чудова ідея – приготувати сирники без борошна. Замість нього додається манна крупа.

Чоловік просить готувати таку вечерю частіше, бо дуже любить кабачки: шикарна кабачкова запіканка на 3 яйця

Головна "фішка" цієї кабачкової запіканки у тому, що вона неймовірно корисна. Розповідаємо, як приготувати цю страву легко та дуже просто, за лічені хвилини.