Анатолій Анатоліч став хрещеним батьком, а його дружина — мамою: куми Лілії Ребрик та Віталія Козловського

Відомі українські телеведучі та зірки шоу-бізнесу часто перетинаються у своїй професійній діяльності та особистому житті, створюючи міцні зв'язки, які виходять за рамки звичайного спілкування.

Нещодавно така подія відбулася у житті двох відомих українських сімей: Анатолій Анатоліч та його дружина стали хрещеними батьками дітей Лілії Ребрик та Віталія Козловського. Це особливий момент для всіх учасників, який підкреслює важливість хрещених батьків у житті дитини.

Вибір хрещених батьків — це важливе рішення, яке потребує серйозного підходу. Важливо, щоб між рідними батьками та хрещеними батьками існували міцні та надійні стосунки.

Анатолій Анатоліч

Телеведучий нещодавно став хрещеними батькам третьої дитини Лілії Ребрик Аделіни. Про це зіркова мама сповістила на своїй сторінці в Інстаграм та показала світлини цієї прекрасної події. На фото куми: актриса Ірина Хоменко та Анатолій Анатоліч, яких телеведуча обрала стати особливими людьми для донечки. Своєю чергою Анатолій написав, що маленька Аделіна отримала не лише власного янгола, а ще й захист від хрещених батьків.

Дружина шоумена Юла

А от хрещеною мамою свого маленького Оскара Віталій Козловський обрав дружину Анатолія Анатоліча Юлу. Вона також віднеслась дуже відповідально до своєї нової місії й прокоментувала це так:

“Бажаю нашому синочку мирного неба, спокійного життя, доброї долі та хороших людей поруч. Доля зʼєднала наші родини на все життя, і я цьому безмежно рада.”

Кумом Юли став музичний продюсер Андрій Ігнатченко.

Дружина Анатолія Анатоліча Юла стала хрещеною мамою Оскара. Скриншот фото з Мережі

Отже, можна сподіватися, що Ребрик та Козловський зробили обдуманий та відповідальний крок, що враховує духовну близькість та надійні стосунки. Приклад Анатолія Анатоліча та його дружини показує, як важливо обирати хрещених батьків, які можуть стати справжніми наставниками та підтримкою у житті дитини.

Популярне

Схожі статті

Чоловік просить готувати таку вечерю частіше, бо дуже любить кабачки: шикарна кабачкова запіканка на 3 яйця

Головна "фішка" цієї кабачкової запіканки у тому, що вона неймовірно корисна. Розповідаємо, як приготувати цю страву легко та дуже просто, за лічені хвилини.

Повітряний шоколадний рулет з вишнею: нам потрібен лише цукор, 3 яйця та жменька борошна – все дуже просто

Простий та легкий рецепт приготування повітряного шоколадного рулету з вишнею. Поєднання солодкого шоколаду з кисленькою вишнею – незабутні враження.

Сумська показала на відео, як Борисюк смажить м’ясо на балконі: це не у багатих свої чудасії, а світла немає

Від відключень світла потерпають не лише пересічні українці, але й знаменитості. Віталій Борисюк знайшов вихід – у такі моменти готує для Ольги Сумської обід просто на балконі.