Джамала вперше показала фото маленького сина, який народився наприкінці травня: як назвали хлопчика

Джамала вперше показала фото свого маленького сина ближче. Зірка активно публікувала фото із животиком в очікуванні сина, проте зараз до кожної фотографії ставиться із обережністю.

За день до пологів Джамала встигла взяти участь у церемонії нагородження музичної премії YUNA-2024, де отримала нагороду “Найкращий альбом” за платівку Qirim. А вже 24 травня в неї народився третій син, якому дали ім’я Алім-Сеїт Бекір. На першому фото після пологів артистка додала підпис:

“24.05.2024. Alim Seit-Bekir Oğlu Süleymanov.

Мій третій маленький принц!

Я для тебе буду

Тінню у спекотний день,

В холод стану домом,

Я тебе зігрію сонцем,

Світлим променем, вогнем

Люблю

Sevem”.

Співачка приховує обличчя малюка та майже не показувала його у соцмережах, ми бачили лише фото маленьких ручок або ніжок дитинки. Але в останні дні все більш з’являється нових фото із маленьким Алімом в інстаграмі співачки. Вона поступово починає знайомити свою аудиторію із маленьким сином.

Останнє фото, яким поділилась Джамала – як новонароджений малюк ймовірно спить у матусі на руках, загорнутий у хустинку. Співачка також додала підпис: “Дякую” з відміткою лікарів, що брали участь у пологах.

Джамала на виписці з новонародженим сином Алімом
Джамала на виписці з новонародженим сином Алімом

Джамала у шлюбі із Сеїт-Бекір Сулеймановим, за п’ять років вони народили третього сина. Перша дитинка з’явилась на цей світ у 2018 році 27 березня, первістка звати Емір-Рахман. Друга дитина у подружжя народилась під час епідемії коронавірусу 19 червня 2020 року, якого назвали Селім-Гірай. Їм зараз виконалось вже 5 та 3 роки.

На фото з виписки з пологового будинку подружжя бачимо присутніх обох синів співачки, які символічно були однаково вдягнені на знайомстві зі своїм молодшим братом Алімом. На відео із привітанням співачка ледь втримує свої найщиріщі емоції, намагається не плакати, а чоловік та маленькі діти не втримують емоції та радіють поповненню у сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.