Гайтана з чоловіком та донькою мешкає не в Україні: як виглядає 45-річна зірка і де її нові пісні

Армія фанатів у Гайтани доволі численна. Всі вони перебувають в очікуванні нових пісень та виступів артистки. Та поки ці сподівання нереальні. Чому? Тому що співачки немає в Україні.

Гайтана давно зникла з українського інфопростору. Тим часом фани зірки продовжують марити її чарівним голосом і слізно благати в Інстаграмі, щоб записала нову пісню. Натомість знаменитість разом із чоловіком та донькою нині мешкають у Швейцарії.

Часу дарма зірка не гаяла. Встигла завершити всі справи зі співпраці з Lavina Music. Гайтана 20 років поспіль співпрацювала з цим музичним холдингом. Попрощалася з колишніми колегами дуже тепло.

Як виглядає і де перебуває Гайтана

Умови для співачки просто ідеальні – права на всі пісні, кліпи, альбоми тощо залишилися за Гайтаною. Жодних претензій сторонами висловлено не було. Тож зірка пообіцяла, що невдовзі будуть нові пісні.

Як виглядає і де перебуває Гайтана

Але вийшло все трішечки по-іншому. Співачка конголезького походження пропонує шанувальникам придбати платівку зі… старими хітами. Декому навіть пощастить отримати автограф зірки. Вартість такого щастя за передзамовленням близько 2000 гривень. Хіти всім добре відомі: “Шаленій”, “Слідом за тобою”, “Сонце в тобі” тощо. Тож нових композицій доведеться ще зачекати.

Як виглядає і де перебуває Гайтана: донька співачки

Мало кому відомо, що Гайтана-Лурдес Ессамі раніше була заміжня за музикантом гурту Unity Святославом Грабичем. Цей шлюб виявився доволі нетривалим. А от з Едуардом Клімом у співачки були довші стосунки, попри те, що продюсер був одружений та мав дітей. Знаменитість сподівалася на чоловікове розлучення й весілля з коханим.

Як виглядає і де перебуває Гайтана: з чоловіком Алексом

Та так і не дочекалася пропозиції руки й серця. Тому вийшла заміж за Алекса Смарта й народила чоловіку донечку Сапфір-Ніколь. Нині саундпродюсер позиціює себе як Александер Ессамі, тобто називається прізвищем дружини.

Світлини зі швейцарських студій звукозапису подружжя час від часу викладає в Інстаграм. Тож будемо сподіватися, що невдовзі таки почуємо нові хіти у виконанні української зірки.

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.