facebook

Три перші забракував, а наступну молоду покохав: Віктор Павлік показав свою четверту 30-річну дружину

Особисте життя 58-річного Віктора Павліка було багатим на події та зміну жінок. До того як зустріти своє нинішнє кохання, артист тричі одружувався. Здається, лише в четвертому шлюбі знайшов щастя.

40 років тому на світ з’явився первісток Віктора Павліка Олександр. Хлопчика подарувала чоловіку дружина Лідія. Музикант практично не жив із першою родиною, оскільки завіявся з дому підкоряти світ.

Далі був роман зі Світланою, з якою Віктор не спромігся стати на весільний рушник. Натомість на світ з’явилася донечка Христина. За танцівницею Ларисою Созаєвою нашому донжуану довелося довгенько упадати.

Віктор Павлік 4 рази одружувався: з другою дружиною Лорою та сином Павликом

Протягом року дівчина не зголошувалася йти з Павліком на побачення. Та коли гастролювали в Туреччині, зблизилися настільки, що побралися. Родина поповнилася синочком Павликом.

Коли сину було 8 років, татусь пішов із родини, розлучившись із Лорою. Та за 4 роки повернувся, жінка вибачила, і вони відгуляли справжнє велике весілля. Взяли простору квартиру в кредит.

Віктор Павлік 4 рази одружувався: з третьою дружиною Лорою

Усе, здавалося, налагодилося в житті, але на шляху співака трапилася піарниця Катя Репяхова, яка була майже на 3 десятиліття молодшою за артиста. Дівчині вдалося перемикнути увагу знаменитості на себе.

Тож він удруге розлучився з Ларисою, одружившись із Катериною. Созаєва дуже важко переживала зраду. Адже залишилися не лише без чоловіка, але й без сина, якого у 2020 році забрала онкологія. Також колишній чоловік продав свою половину квартири, залишивши Лорі велику житлову проблему.

Віктор Павлік 4 рази одружувався: з четвертою дружиною Катею та сином Михайликом

В четвертому шлюбі у Віктора народився син Михайлик. Це сталося в червні 2021 року. Але з’ясувалося, що голубки крутили роман ще коли чоловік був одруженим. Чотири роки поспіль Павлік запевняв дівчину, що з сім’ї не піде.

Та Катя не втрачала надії, адже закохалася в артиста ще у 7 років, побувавши з мамою на його концерті у Трускавці. І таки дочекалася розпису. Все це робилося тайкома, оскільки син Віктора якраз тяжко хворів.

Цьогоріч блогерка виправила ситуацію. Після виписки Павліка з лікарні, де він переніс складну операцію з заміни клапана на серці, Катерина влаштувала весільну церемонію з білою сукнею та обітницями.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.