facebook

Юлія Саніна обурила аудиторію новим образом у соцмережах: як тепер виглядає співачка, що вона змінила

Юлія Саніна опублікувала фото у новому сценічному образі, який ніхто від неї не очікував. Сукня обурила аудиторію, яка звикла до іншого образу співачки.

Українська співачка Юлія Саніна, солістка гурту The Hardkiss два дні тому показала себе у новому образі в соцмережах, в якому зараз гастролює та виступах в українських містах. Співачка здивувала та навіть обурила людей цікавою сукнею. На фото солістка із новою укладкою, у ніжному блакитному образі з пелюсток, на високих підборах зі стразами на ногах – сценічний образ чарівної квітки, яка ніби тільки розцвіла.

Але коментатори вважають інакше, думки аудиторії розділились, певна частина не зрозуміла таких змін Юлії відверто говорячи про це:

Юлія Саніна опублікувала фото в новому образі
Юлія Саніна опублікувала фото в новому образі

Підписники зауважують, що “Юлія вже не та”, що цей образ їй не личить і більше схожий на мотиви Тіни Кароль.

Проте, також багато прихильників, яким сподобалась сукня Юлії та її незвичний образ

Як відомо, співачка зараз виступає самостійно, без гурту, зі спеціальною програмою Special kiss, де у солістки не лише новий сценічний образ, а й нове звучання головних хітів гурту The Hardkiss. Виступи зараз проходять у супроводі ніжних звуків – м’якого звучання рояля, акустичної гітари, перкусії, віолончелі, духовних інструментів та ніжного вокалу солістки Саніної. Концерти вона збирає у невеличких залах, де краще можна передати чутливу атмосферу і ніжне поєднання інструментів та її голосу.

Як співачка сама зазначає, що для неї незвичне, зараз виступи у новому жанрі:

“Зараз це саме той kiss від The Hardkiss”.

Юлія Саніна опублікувала фото в новому образі
Юлія Саніна опублікувала фото в новому образі

Обурення в коментарях на новий образ також можливо сприяє чоловік Юлії, креативний продюсер та гітарист гурту The Hardkiss, Валерій Бебко, який зараз знаходиться у Європі та має свої виступи у Празі. Чоловік невідомо як та коли зміг перетнути кордон, у соцмережах припускають, що це трапилось, коли у 2023 році Юлія Саніна була ведучою Євробачення, він разом із нею покинув територію та більше не повернувся. Але активно виступає в європейських країнах.

Тому зараз Юлія гастролює лише у сольних концертах. Аудиторія в коментарях багато запитує співачку про її чоловіка і чи буде він на концертах, на що артистка не дає жодного коментаря та лише мовчить на цю тему.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.