Чому розлучилися зі своїми першими чоловіками Тоня Матвієнко, Катя Осадча, Оля Фреймут і Наталя Могилевська

Перше кохання у незрілому віці не завжди призводить до шлюбу на все життя. Сьогодні ми розповімо історії Матвієнко, Осадчої та інших зірок, які мали перший шлюб у ранньому віці і що з цього вийшло.

Тоня Матвієнко мала перший шлюб у досить ранньому віці. З першим чоловіком артистка познайомилась завдяки однокласнику, який був закоханий у Тоню. З майбутнім чоловіком вона почала зустрічатися у 16 років, коли йому вже було 23. Артистка через рік завагітніла та у 1998 році вже народила першу доньку.

У першому шлюбі Тоня була впевнена, що він протримається все її життя, але після народження першої дитини в їх відносинах почалась криза. Шлюб протривав 10 років, поки Тоня не подала на розлучення.

Зараз відома українська артистка у другому шлюбі з Арсеном Мірзояном. Вони народили доньку Ніну у 2016 році. Нещодавно ходили чутки, що подружжя має намір розійтись, але у своєму інтерв’ю Тоня дала чітку відповідь, що ніхто не збирається розлучитись. На питання що може бути для неї причина розлучення, зірка відповіла – “зрада”.

Українські зірки розповіли причини розлучень
Українські зірки розповіли причини розлучень: Матвієнко

Катя Осадча також вперше вийшла заміж рано – у 18 років. Її першим обранцем був Олег Поліщук. У 2001 році пара одружилась та через рік народили сина Іллю, якому зараз вже 22 роки. Але шлюб тривав зовсім недовго і ще через рік пара розлучилася. Катя у 17 познайомилась з Олегом, різниця в їх віці складала цілих 15 років.

Разом вони були всього три роки, ведуча вважає, що однією з причин була велика різниця у віці: вона хотіла будувати кар’єру та не сидіти вдома, натомість її 33-річному чоловіку потрібно було інше. Різні інтереси, де ніхто не зміг піти на поступки.

З 2017 року Катерина перебуває у шлюбі з Юрієм Горбуновим та мають спільного сина, який народився у 2021 році.

Українські зірки розповіли причини розлучень
Українські зірки розповіли причини розлучень: Осадча

Оля Фреймут – у перший шлюб відома телеведуча вступила у студентському віці, коли поїхала закордон навчатися на журналіста. Майже одразу вона зустріла свого майбутнього чоловіка, який закохався в неї з першого погляди, але йому прийшлось довго залицятися до Фреймут. Коли нарешті ведуча відповіла взаємністю, пара одружилась і Ольга завагітніла першою дитиною. Але цей шлюб тривав досить недовго і ще вагітна Фреймут втекла від чоловіка.

З 2016 року Ольга перебуває у шлюбі з Володимиром Локотко. Невдовзі пара народила дві дитини – Валерія та Євдокію.

Українські зірки розповіли причини розлучень
Українські зірки розповіли причини розлучень: Фреймут

Наталя Могилевська – артистка мала міцні стосунки до першого заручення, та навіть отримала пропозицію, на що відповіла – ні. Офіційний шлюб Наталі був із Дмитром Чалим, з яким вони одружились у 2004 році. Пара недовго пробула разом – після весілля не пройшло і року, як вони вже не змогли знайти спільну мову та мали різні погляди на майбутнє життя: Наталя хотіла будувати кар’єру, а чоловік – сім’ю.

Проте Могилевська зізнавалась, що від Дмитра вона хотіла народити дитину. Але пару розлучились і ще довго приховувала це від публіки.

Зараз офіційно Наталя не підтверджує, що перебуває у шлюбі, але має обранця Валентина, з яким вони удочерили двох дівчаток.

Українські зірки розповіли причини розлучень
Українські зірки розповіли причини розлучень: Могилевська

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.