Каменських зустріла в Мексиці копію Наталії Мосейчук, але з яскравим макіяжем: ви ахнете, побачивши (ФОТО)

Відома українська співачка Настя Каменських навіть у подорожах за кордоном продовжує знаходити згадки про рідну країну. Нещодавно зірка побачилась із копією Наталії Мосейчук.

Настя Каменських, відома українська співачка, навіть у часи повномасштабної війни продовжує розвиватись у професійному плані та будує кар’єру. Втім, нині знаменитість працює далеко за кордоном. Зірка постійно подорожує та знайомить закордонну авдиторію зі своєю творчістю.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість побувала на мексиканському телебаченні. Там Настя Каменських взяла участь у телевізійній програмі, а на своїй особистій Інстаграм-сторінці показала кадри з командою проєкту.

Каменських показала копію Мосейчук

На опублікованій Настею Каменських фотографії можна було побачити ведучих програми, в якій українська співачка презентувала свою творчість на закордонну авдиторію. Знаменита артистка вирішила поділитись радісними кадрами.

Українська співачка Настя Каменських побачилась із копією Наталії Мосейчук у Мексиці
Українська співачка Настя Каменських побачилась із копією Наталії Мосейчук у Мексиці

Поруч із Настею Каменських на фотографії позували мексиканські зірки та ведучі, з якими вона мала змогу поспілкуватись. Зірка найімовірніше розповідала про майбутні плани на латинську кар’єру та ділилась думками щодо нових пісень і кліпів.

Втім, крім усмішок і радості, на опублікованих кадрах можна було помітити ще й жінку, яка виявилась дуже схожою на Наталію Мосейчук, відому українську ведучу ТСН. Мексиканська ведуча телебачення позувала та усміхалась, як і популярна журналістка з України.

Українська співачка Настя Каменських побачилась із копією Наталії Мосейчук у Мексиці
Українська співачка Настя Каменських побачилась із копією Наталії Мосейчук у Мексиці

Цікаво, що мексиканська ведуча, яка так схожа на українську журналістку Наталію Мосейчук, навіть працює у такій самій сфері. Обидві знаменитості, хоча й відомі у різних країнах, роблять схожу справу.

Популярне

Схожі статті

Рецепт мого малинового пирога з пісочного тіста просять усі подруги: завжди хочеться ще один шматочок

Улітку теж хочеться почаювати. Але треба робити ставку на сезон. Тож готуватимемо тарт зі свіжою малиною. Готується цей фруктовий пиріг дуже просто, тож чаювання перетвориться на насолоду.

Як виглядають красуні-дружини футболістів Шевченка, Реброва, Зінченка: модель, психологиня, журналістка

Футболісти – наша гордість. Найкращі зі спортсменів облаштовують особисте життя зі справжніми красунями. Та однієї зовнішності замало. Дівчатам до того ж потрібно бути доволі розважливими.

Секретний рецепт ніжних цукрових булочок, які тануть у роті: м’які та пишні, з хрумкою скоринкою. Мої ходові

Цукрові булочки у формі серця – невід'ємна частинка смачної випічки, яку люблять всі. Давайте сьогодні приготуємо разом цю улюблені серця в домашніх умовах.