facebook

Розлучена Катерина Кухар показала 9-річну Настю: тато Олександр Стоянов стежить на фото, як зростає донечка

Катерина Кухар останнім часом рідко ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Та зробила виняток і показала, як підросла її 9-річна донечка Настя.

У Катерини Кухар двоє дітей. Має спільну з Олександром Стояновим доньку Настю, а ще балерина ростить сина Тимура від попереднього шлюбу. Підліток категорично забороняє матусі викладати його світлини в мережу.

Тож навіть коли вітала нащадка з 13-річчям, матуся змушена була обмежитися більш ранніми фотографіями первістка. Підписники Інстаграму зірки так і не дізналися, як виглядає хлопчина зараз.

Як виглядає донька Катерини Кухар

Настя, певно, подібних табу для мами не накладала, тому маємо можливість помилуватися юною красунею. Дівчинка сидить біля вікна, розпустивши довге волосся. Вбралася донька балерини у світлий спортивний костюм. Мама звернулася до юнки з теплими словами:

“Ти завжди в її очах. Моя любов”.

Пост Катерина доповнила білим сердечком. Відчувається, що матуся обожнює своїх дітей. До Тимура Кухар народжувала ще одну дитинку, але дівчинка померла під час пологів. Олександр Стоянов залюбки виховував сина своєї дружини.

Пара навіть сподівалася на ще одне поповнення в родині, але цього не сталося. Восени 2023 року балерина натякнула на нову закоханість. Катерина сфотографувалася з новою зачіскою, сповістивши, що подібним жінки займаються, коли в особистому житті відбуваються кардинальні зміни.

Як виглядає син Катерини Кухар

Перед цим Кухар виклала в мережу фото букету з білих квітів, що лежав на передньому сидінні автівки. Звісно, імені чоловіка, який подарував цей практично весільний букет, знаменитість не назвала.

Олександр Стоянов, своєю чергою, назвав благовірну “матір’ю моїх дітей”, чим підлив олії у вогонь підозр. Нещодавно артисту балету сповістив про припинення кар’єри. Тож у постановках танцюватимуть інші.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.