Тіна Кароль, Сергій Бабкін та Маша Єфросиніна стоять на цвяхах: навіщо і чому це різко стало так модно

Українські зірки поділились своїми історіями з приводу способу медитації – цвяхостояння. Цікаві історії, які можуть дати розуму поміркувати над цим.

Цвяхостояння – це спосіб медитації, який бере початок ще з давньої Індії. Як кажуть експерти, це ідеальна можливість розслабитись, пізнати себе та зарядитись енергією. Також, вони запевняють що цим способом можна позбутись своїх страхів, розкрити продуктивність, покращити свою концентрацію.

Цей спосіб медитація вже певний час набирає свою популярність серед українців, в тому числі – наші зірки шоубізнесу, які також завжди хочуть пробувати нове та цікаве.

Співак Артем Пивоваров був першим серед зірок, хто почав практикувати цвяхостояння. Як зазначає артист:

“Це – спосіб заземлення”

Артем може вистояти на цвяхах понад годину. Публічно це було декілька разів: перший раз він продемонстрував своє вміння вистояти на цвяхах на музичному шоу “Вечір прем’єр з Катериною Осадчою”, де разом із ведучою він простояв на сцені Палацу “Україна”. Другий раз він демонстрував на зйомках шоу “Топ-модель по-українськи”. На сцені було 30 тисяч цвяхів, по яким ходив Артем.

Артем Пивоваров та інші зірки розповіли про досвід стояння на цвяхах
Артем Пивоваров та інші зірки розповіли про досвід стояння на цвяхах

Як зазначає артист після цього випробування: “20 метрів по цвяхах пройти можливо. Я відчував адреналін, впевненість і водночас тривогу. Тепер хочу станцювати на них”.

Артем також був у ролі наставника для телеведучої Маші Єфросиніної, яка вперше пробувала цей спосіб медитації. Перед цим Маша у своєму інстаграмі поділились, що в неї кума займається цією медитацією та вже змогла поставити всіх своїх подруг, але Єфросиніну їй не вдавалось: в неї дуже великий страх. Але співаку Артему Пивоварову це вдалось зробити та Маша простояла на цвяхах.

“Легше ще п’ять разів народити без анестезії, провести 145-годинний ефір, сперечатись з моїм чоловіком щодо сенсів життя”, – ділиться враженням Маша.

Кароль, Єфросиніна та інші зірки розповіли про досвід стояння на цвяхах
Кароль, Єфросиніна та інші зірки розповіли про досвід стояння на цвяхах

А Тіна Кароль має більш позитивні відчуття та розповідає, що цвяхостояння вже є її звичайним образом життя, яке вона запровадила у ранкову рутину. “Це боляче! Але це скоріше про прийняття болю, і того, наскільки він страшний”, – ділилась враженнями від першої спроби співачка.

Кароль, Єфросиніна та інші зірки розповіли про досвід стояння на цвяхах
Кароль, Єфросиніна та інші зірки розповіли про досвід стояння на цвяхах

Музикант Сергій Бабкін ще з дитинства почав задумуватись над цими способом медитації. Але до стояння на цвяхах він прийшов не одразу. З самого початку він пробував медитацію із використанням пластикових аплікаторів, пізніше лежав спиною на голках, і лише нещодавно прийшов до того, що хоче спробувати дошку Садху із цвяхами.

Сергій Бабкін та інші зірки розповіли про досвід стояння на цвяхах
Сергій Бабкін та інші зірки розповіли про досвід стояння на цвяхах

Спочатку він намагався подолати хоча б час, але через декілька спроб співак вже почав розслаблятися та не думати скільки хвилин він стоїть. Сергій запевняє, що:

“Після завершення практики немає зайвих слів, немає зайвих дій і немає зайвих думок”.

Популярне

Схожі статті

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?

Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.

Чому Філіп Кіркоров вивіз своїх дітей за кордон: повторив за Пугачовою і Галкіним, але зробив це по-тихому

Колишній Народний артист України Філіп Кіркоров раптово вивіз своїх дітей з росії за кордон, що стало причинами цього рішення та чому співак так вчинив.