Українсько-американська дружина Андрія Шевченка показала, яких синів йому народила: як вони виглядають

Українсько-американська дружина Андрія Шевченка Крістен Пазік показала у своїх соцмережах як виглядають сини подружжя, та привітала рідних зі святом.

Український футболіст Андрій Шевченко у подружжі з американською моделлю Крістен Пазік виховують чотирьох синів: 19-ти річного Джордана, 17-ти річного Крістіана, 11-ти річного Олександра та 10-ти річного Райдер-Габріеля. Пара разом у шлюбі з 2004 року. За цей час вони побудували міцні стосунки та велику родину.

Любляча мати Крістен на День батька поділилися у своїх соцмережах зворушливими фото, де батько – Андрій Шевченко, в обіймах зі своїми синами. А також поділились світлинами зі своїм татусем та привітала рідних для себе чоловіків зі святом: “З Днем батька цих двох дивовижних чоловіків. Дякую за всю любов”, – підписала світлини Крістен.

Дружина Андрія Шевченка показала спільних синів
Дружина Андрія Шевченка показала спільних синів

45-річна Крістен – колишня американська модель, яка певний час знімалась для крупних брендів та глянцевих журналів. Вона присвятила кар’єрі багато років. Зараз вже колишня модель не знімається у брендах, проте моду вона не покинула – займається сімейним бізнесом чоловічого одягу, бренд IKKON. Як відомо, цей магазин Крістен відкрила разом зі своїми сестрами, який спочатку був всього інтернет-магазином, де вони продавали одяг. Після – це стало першим бутіком, і тепер сестри мають власний бренд.

Зараз Крістен разом із чоловіком живуть на три країни: Україна, США, Велика Британія. Колишня модель, судячи з її соцмереж, зараз більше займається собою, родиною та сімейним затишком. У свої 45 модель виглядає просто неперевершено та є прекрасним прикладом для жінок як поєднувати сім’ю, кар’єру та не забувати про себе, аби залишатися і надалі красивою  та жіночою.

Дружина Андрія Шевченка показала спільних синів
Дружина Андрія Шевченка показала спільних синів

Нещодавно стало відомо, що 17-річний син Крістіан, який має громадянство Британії, хоче отримати українське. Як повідомляють у соцмережах, хлопець вже подав відповідні документи та чекає на них. Зараз Крістіан йде по стопах батька – грає в юнацькій футбольній команді “Вотфорд”.

Дружина Андрія Шевченка показала спільних синів
Дружина Андрія Шевченка показала спільних синів

В цьому році у подружжя свято – 20 років подружнього життя. Тож цей рік для сім’ї є важливим.

Популярне

Схожі статті

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?

Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.

Чому Філіп Кіркоров вивіз своїх дітей за кордон: повторив за Пугачовою і Галкіним, але зробив це по-тихому

Колишній Народний артист України Філіп Кіркоров раптово вивіз своїх дітей з росії за кордон, що стало причинами цього рішення та чому співак так вчинив.