Від чого помирали зірки серіалу “Моя прекрасна няня”, крім Анастасії Заворотнюк: прокляття лежить на жінках

Серіал "Моя прекрасна няня" вже втратив багато акторів, які встигли залишити пам'ять про себе у цьому серіалі. Сьогодні ми хочемо розказати історії інших зірок, окрім Заворотнюк.

Серіал “Моя прекрасна няня”, що вийшов на екрани телевізорів ще у 2004 році був дуже популярний серед українського суспільства. Зовсім нещодавно ми дізнались про смерть головної актриси серіалу Анастасії Заворотнюк, яка зіграла няню Віку. Актриса померла через страшну хворобу – пухлину мозку у віці 53 роки. Проте, серіал вже налічує певну кількість акторів, яких більше немає з нами, на жаль.

Це “прокляття” тягнеться зі зйомок, де мама Віки раптово кудись зникає посередині сезонів. Любов Поліщук померла від саркоми хребта у віці 57 років. Після автомобільної аварії у жінки почались проблеми зі здоров’ям, в наслідку чого вона почала носити ортопедичний корсет. А після у неї виявили пухлину. Артистка два роки знімалась у серіалі “Моя прекрасна няня” вже маючи хворобу, та брала участь лише під сильними знеболюючими. Любов до останнього дня була віддана кар’єрі та була на зйомках, артистку не стали замінювати у серіалі.

Хто з акторів "Моя прекрасна няня" помер, крім Заворотнюк
Хто з акторів Моя прекрасна няня помер, крім Заворотнюк

Бабуся Віки також померла, акторка Олександра Назарова пішла з життя у віці 79 років від синдрому поліорганної недостатності, що було спричинено великим вживанням паління. Певний час акторка проходила лікування через проблеми з легенями, але від чого саме лікується Назарова – не розказували. Як розповідали у мережах, через це захворювання Олександра навіть впадала у кому. Артистці робили трахеостомію, але якраз після цієї операції в неї погіршився стан – почали відмовляти інші органи.

У віці 81 рік померла Баба Сіма, акторка Тетяна Жукова-Кірбітая. Причиною смерті назвала гостру серцеву недостатність. У театрі, де вона останнім часом працювала зазначали, що Тетяна тяжко захворіла під час відпустки та не встигла одужати. Але чим саме хворіла артистка – невідомо.

Тітка Фая закінчила життя у віці 75 років, акторка Ніна Русланова. Акторці робили заміну серцевому клапану, проте через 10 років вона знову звернулась до лікарів із проблеми з серцем, під час лікування в неї стався інфаркт та її було переведено реанімації. В неї було діагностовано дихальну недостатність.

Також з невеликих ролів Наталія Крачковська, яка померла у віці 77 років від інфаркту міокарда. У серіалі зіграла роль ведучої аукціону, коли Шаталін проводив благодійний аукціон з озеленення міста.

Популярне

Схожі статті

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?

Алла Кудлай зізналася в ніжних почуттях до Зіброва аби допекти його дружині Марині: “Я обожнюю Пашку!”

В артистичному середовищі всі один одного знають і постійно перетинаються. Так, Алла Кудлай є хрещеною мамою Насті Каменських, а з Павлом Зібровим у співачки ледь не трапився роман.

Чому Філіп Кіркоров вивіз своїх дітей за кордон: повторив за Пугачовою і Галкіним, але зробив це по-тихому

Колишній Народний артист України Філіп Кіркоров раптово вивіз своїх дітей з росії за кордон, що стало причинами цього рішення та чому співак так вчинив.