facebook

Від чого помирали зірки серіалу “Моя прекрасна няня”, крім Анастасії Заворотнюк: прокляття лежить на жінках

Серіал "Моя прекрасна няня" вже втратив багато акторів, які встигли залишити пам'ять про себе у цьому серіалі. Сьогодні ми хочемо розказати історії інших зірок, окрім Заворотнюк.

Серіал “Моя прекрасна няня”, що вийшов на екрани телевізорів ще у 2004 році був дуже популярний серед українського суспільства. Зовсім нещодавно ми дізнались про смерть головної актриси серіалу Анастасії Заворотнюк, яка зіграла няню Віку. Актриса померла через страшну хворобу – пухлину мозку у віці 53 роки. Проте, серіал вже налічує певну кількість акторів, яких більше немає з нами, на жаль.

Це “прокляття” тягнеться зі зйомок, де мама Віки раптово кудись зникає посередині сезонів. Любов Поліщук померла від саркоми хребта у віці 57 років. Після автомобільної аварії у жінки почались проблеми зі здоров’ям, в наслідку чого вона почала носити ортопедичний корсет. А після у неї виявили пухлину. Артистка два роки знімалась у серіалі “Моя прекрасна няня” вже маючи хворобу, та брала участь лише під сильними знеболюючими. Любов до останнього дня була віддана кар’єрі та була на зйомках, артистку не стали замінювати у серіалі.

Хто з акторів "Моя прекрасна няня" помер, крім Заворотнюк
Хто з акторів Моя прекрасна няня помер, крім Заворотнюк

Бабуся Віки також померла, акторка Олександра Назарова пішла з життя у віці 79 років від синдрому поліорганної недостатності, що було спричинено великим вживанням паління. Певний час акторка проходила лікування через проблеми з легенями, але від чого саме лікується Назарова – не розказували. Як розповідали у мережах, через це захворювання Олександра навіть впадала у кому. Артистці робили трахеостомію, але якраз після цієї операції в неї погіршився стан – почали відмовляти інші органи.

У віці 81 рік померла Баба Сіма, акторка Тетяна Жукова-Кірбітая. Причиною смерті назвала гостру серцеву недостатність. У театрі, де вона останнім часом працювала зазначали, що Тетяна тяжко захворіла під час відпустки та не встигла одужати. Але чим саме хворіла артистка – невідомо.

Тітка Фая закінчила життя у віці 75 років, акторка Ніна Русланова. Акторці робили заміну серцевому клапану, проте через 10 років вона знову звернулась до лікарів із проблеми з серцем, під час лікування в неї стався інфаркт та її було переведено реанімації. В неї було діагностовано дихальну недостатність.

Також з невеликих ролів Наталія Крачковська, яка померла у віці 77 років від інфаркту міокарда. У серіалі зіграла роль ведучої аукціону, коли Шаталін проводив благодійний аукціон з озеленення міста.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.