“До сліз”: Марічка Падалко розчулила кадрами з сімейного архіву, на яких її чоловік Єгор Соболєв і 3 дітей

Марічка Падалко поділились з аудиторією зворушливим відео, на якому батько-захисник проводить час зі своїми трьома дітьми, тим самим привітавши коханого зі святом Дня батька.

Телеведуча 1+1 Марічка Падалко привітала чоловіка-захисника з Днем батька зворушливим відео. Пара разом 13 років і разом вони виховують трьох дітей – 13-ти річного сина Михайла, 15-ти річну доньку Марію та 17-ти річну Катерину.

Попри те, що Єгор Соболєв є багатодітним батьком, він мужньо став до лав ЗСУ у 2021 році, пройшовши збори та отримавши звання “Стрілець”. Зараз чоловік захищає країну та приїжджає у відрядження дуже рідко. Про що зазначала у своїх інтерв’ю Марічка, що їй складно без Єгора, але ще складніше звикнути, коли він поруч. Тож діти бачать тата мало та в нього фізично немає можливості бути присутнім у багатьох важливих моментах для них.

Марічка Падалко привітала чоловіка з Днем батька
Марічка Падалко привітала чоловіка з Днем батька

Марічка опублікувала відео, в якому показує свого чоловіка Єгора разом з Михайлом, Марією та Катериною. Відео від перших фото дітей, першого кроку, першого шкільного дзвоника до досягнень в спорті, танцях, закінчені школи та святкування дня народження. Проте останні два роки батько захищає їх, взявши в руки зброю.

Ведуча коментує це відео: “Бути батьком, це зустріти дитину у цьому світі, побачити її перші кроки, повезти в першу подорож, задмухати першу свічку, відвести в перший клас, взяти на перший мітинг, вболівати на кожному матчі і захоплюватись на кожному концерті. Бути батьком в Україні – це бути готовим вдягнути військову форму, пропустити все те, що раніше було важливим”.

Марічка зворушила аудиторію цим теплим відео, де батько – справжня опора на приклад. У коментарях аудиторія підтримала ведучу та подякувала її чоловіку за приклад мужності та стійкості:

“Дякуємо Вашому тату, пишаємось та бажаємо, щоб повертався живим”, – коментують.

Марічка Падалко привітала чоловіка з Днем батька
Марічка Падалко привітала чоловіка з Днем батька

Нещодавно Марічка розповідала в інтерв’ю, що вони з чоловіком не віддалились через війну, а навпаки зміцнили свої стосунки та збільшили пристрасть у відносинах.

Популярне

Схожі статті

Нахабні мармизи: Потап, Олег Винник, Влад Яма – талановиті красені, які стали “убіженцями” з України

Потап, Олег Винник та Влад Яма раніше були одними з найвідоміших та найпопулярніших зіркових чоловіків в Україні. Втім, після 24 лютого 22-го року все змінилося.

“Червень чарівний”: ТОП-5 українських зірок в червоних сукнях, які викликали фурор виглядом – хто ці красуні

Хто з українських зірок показав публіці вишукані червоні сукні у червні? ТОП-5 чарівних красунь, які вразили аудиторію своїми яскравими образами.

Особлива сукня Тіни Кароль загубилася: яке послання долі співачка отримала, вийшовши заміж за Євгена Огіра

Загадкові історії навколо весілля української співачки Тіни Кароль та її продюсера Євгена Огіра: де сукня та чому горіла фата? Невже доля давала знаки молодятам?