Не лише акторка, співачка та ведуча: Ксенія Мішина, Санта Дімопулос, Іванна Онуфрійчук є королевами краси

Красуні зустрічаються у всіх сферах – серед акторок, співачок, ведучих. Ми й не знали, що всі вони є титулованими королевами краси. Кого замолоду визнали найгарнішими?

Ксенія Мішина

Дитинство та юність акторки минули у Севастополі. До того як опанувала акторську професію, Ксенія навчалася в рідному місті. Намагалася здобути професію економіста. От у 18 років Мішина й стала “Севастопольською красунею”.

Ксенія Мішина стала королевою на конкурсі краси

І хоча зріст студентки не дотягував до потрібних 172 см, нестача 4 см не стала на заваді отриманню корони віцеміс конкурсу краси. Додатково Ксюша здобула ще приз глядацьких симпатій.

Санта Дімопулос

Чорнявка не лише співала у “ВІА Грі”, куди за визначенням не беруть негарних дівчат. Санта має титул чемпіонки світу з фітнесу. А у 19 років Дімопулос брала участь у конкурсі “Міс Всесвіт Україна”.

Санта Дімопулос стала королевою на конкурсі краси

Перемогу тоді здобула Інна Цимбалюк, а Дімопулос дісталося лише 3 місце. Пригадавши свою юність, Санта виклала в Сторіз Інстаграму світлину, на якій знаходиться серед інших красунь. Можемо також побачити учасницю гурту “Гарячий шоколад” Марію Літті та засновницю конкурсу Олександру Ніколаєнко. Красуня-брюнетка ж помітила у себе на старій світлині завеликі щічки.

Іванна Онуфрійчук

Нині телеведуча 1+1 насолоджується сімейним життям у Швейцарії з казахським мільйонером Алмазом, якому нещодавно подарувала сина. А замолоду дівчина пробувала себе в різних галузях.

Іванна Онуфрійчук стала королевою на конкурсі краси

Іванна знімалася у фільмах та рекламних роликах, брала участь у численних реаліті-шоу. А ще засвітилася на конкурсах краси “Міс Принцеса України” та ТОР 7 Miss Princess of the World, отримавши титули.

Популярне

Схожі статті

Ольга Фреймут вивела молодших дітей на аристократичне британське чаювання: “Це не позерство, а необхідність”

Ольга Фреймут ще в Україні викладала на телебаченні уроки гарних манер. Тепер взялася вчити власних дітей англійському аристократичному етикету. І виходить, і не дуже.

І м’яса не треба! Вечеря, яку я можу їсти постійно: беру кабачки та сир і готую смачнющу запіканку

Кабачкова запіканка – ідеальна страва для вечері. Готується вона дуже просто та швидко, а смак страви виходить неперевершеним. Крім того, запіканка досить легка і не нашкодить вашій фігурі.

Журавська та Барановська: що цікавого відомо про забутих дружин Колі-Барбі Тищенка

Відомий ресторатор, телеведучий та політик Микола Тищенко був одружений тричі та всі його шлюби закінчились розставанням. Цікаво, що між колишніми дружинами Нардепа дуже багато спільного.