Ассія Ахат у 59 років виглядає ледь не на 25: обтислий топ та джинси з вирізами – дуже сміливо й зухвало

За рік Ассія Ахат буде оформлювати пенсію за віком. Та нині 59-річна скрипалька й не думає про старість. Гардеробу зірки позаздрить не лише 25-річна кралечка, але й, напевно, 18-річна юнка.

Якщо вірити Інстаграм-акаунту Ассії Ахат, нині зірка перебуває у США. Знаменитість може собі дозволити жити спокійно без звуків сирен повітряної тривоги й пошопитися досхочу в найдорожчих бутиках.

На вік артистка не зважає абсолютно. У свої 59 років обирає абсолютно молодіжні та доволі сміливі луки. Звісно, й обличчя Ассії виглядає максимум на 35 років, і статуру має відповідно до дівочої, тому такі наряди не спотворюють зірку, а лише підкреслюють її привабливість.

Ассія Ахат попри вік вбирається немов юнка

Скільки треба попітніти в спортзалі та відвідати пластичних хірургів, щоб вбратися у сітчастий топ, який абсолютно нічого не прикриває? Скрипалька нам, напевне, про це ніколи не розкаже.

Натомість маємо можливість помилуватися ідеальними перлами знаменитості, ще й шматочком стегна, що визирає з-під джинсів, в яких присутні вирізи замість кишень. На іншій світлині Ахат хоч і не в прозорому топі, але знову без спіднього.

Ассія Ахат попри вік вбирається немов юнка

Ще й стрункі засмаглі ніжки визирають з-під короткої джинсової спіднички. Навіть улюблена собачка Бейбі не здатна їх прикрити. А якщо жінці передпенсійного віку здається, що обтислий топ таки треба чимось прикрити, то обирає для цього сітчасту накидку.

Ассія Ахат попри вік вбирається немов юнка

Якщо скрипалька вбирається у сукню, це все одно викликає ефект феєрверка. По-перше, тримається одяг усього на одній бретельці. До того ж приємно облягає форми знаменитості. Сукня чорна з вибитим малюнком, тож усе одно просвічується зіркове тіло.

Інша сукня начебто і з рукавами, і довжину максі має. Натомість тканина просвічується, тож білизну скрипальки зовсім не прикриває, а лише підкреслює. А коли сукня навпаки занадто коротка, Ассія Ахат доповнює образ високими білими ботфортами.

Популярне

Схожі статті

Аліна Гросу вийшла заміж удруге, а чоловіка на загал не показує: “Все просто. Я чому не розповідаю…”

Двома першими романами Аліна Гросу ділилася з усіма шанувальниками до подробиць. Та оскільки нічого доброго з цього не вийшло, співачка вирішила більше не показувати свого обранця. І ось чому.

Ольга Фреймут вивела молодших дітей на аристократичне британське чаювання: “Це не позерство, а необхідність”

Ольга Фреймут ще в Україні викладала на телебаченні уроки гарних манер. Тепер взялася вчити власних дітей англійському аристократичному етикету. І виходить, і не дуже.

І м’яса не треба! Вечеря, яку я можу їсти постійно: беру кабачки та сир і готую смачнющу запіканку

Кабачкова запіканка – ідеальна страва для вечері. Готується вона дуже просто та швидко, а смак страви виходить неперевершеним. Крім того, запіканка досить легка і не нашкодить вашій фігурі.