facebook

Ассія Ахат у 59 років виглядає ледь не на 25: обтислий топ та джинси з вирізами – дуже сміливо й зухвало

За рік Ассія Ахат буде оформлювати пенсію за віком. Та нині 59-річна скрипалька й не думає про старість. Гардеробу зірки позаздрить не лише 25-річна кралечка, але й, напевно, 18-річна юнка.

Якщо вірити Інстаграм-акаунту Ассії Ахат, нині зірка перебуває у США. Знаменитість може собі дозволити жити спокійно без звуків сирен повітряної тривоги й пошопитися досхочу в найдорожчих бутиках.

На вік артистка не зважає абсолютно. У свої 59 років обирає абсолютно молодіжні та доволі сміливі луки. Звісно, й обличчя Ассії виглядає максимум на 35 років, і статуру має відповідно до дівочої, тому такі наряди не спотворюють зірку, а лише підкреслюють її привабливість.

Ассія Ахат попри вік вбирається немов юнка

Скільки треба попітніти в спортзалі та відвідати пластичних хірургів, щоб вбратися у сітчастий топ, який абсолютно нічого не прикриває? Скрипалька нам, напевне, про це ніколи не розкаже.

Натомість маємо можливість помилуватися ідеальними перлами знаменитості, ще й шматочком стегна, що визирає з-під джинсів, в яких присутні вирізи замість кишень. На іншій світлині Ахат хоч і не в прозорому топі, але знову без спіднього.

Ассія Ахат попри вік вбирається немов юнка

Ще й стрункі засмаглі ніжки визирають з-під короткої джинсової спіднички. Навіть улюблена собачка Бейбі не здатна їх прикрити. А якщо жінці передпенсійного віку здається, що обтислий топ таки треба чимось прикрити, то обирає для цього сітчасту накидку.

Ассія Ахат попри вік вбирається немов юнка

Якщо скрипалька вбирається у сукню, це все одно викликає ефект феєрверка. По-перше, тримається одяг усього на одній бретельці. До того ж приємно облягає форми знаменитості. Сукня чорна з вибитим малюнком, тож усе одно просвічується зіркове тіло.

Інша сукня начебто і з рукавами, і довжину максі має. Натомість тканина просвічується, тож білизну скрипальки зовсім не прикриває, а лише підкреслює. А коли сукня навпаки занадто коротка, Ассія Ахат доповнює образ високими білими ботфортами.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.