facebook

Як виглядають невістки зірок: дружина сина Поплавського – королева краси, а Алли Кудлай співає у Лондоні

Невістки Аллі Кудлай та Михайлу Поплавському дісталися справжні красуні. До того ж гарно співають й можуть займатися іншими справами. Ще й онуків знаменитостям подарували.

Михайло Поплавський

Те, що син співочого ректора одружився зі справжньою красунею, підтверджено офіційно. Дружина Олександра Поплавського отримала титул Mrs. Ukraine International 2019. Насправді Аліна Поплавська не є співачкою.

Невістка Михайла Поплавського не лише красуня, але ще й співає

Невістка Міх Міха – рестораторка. Та, як бачимо, встигає усюди – і справами керує, і на концертах свого улюбленого тестя виступає. Аліна подарувала Сашку синочка, якого пара назвала Єгором.

Невістка Михайла Поплавського не лише красуня, але ще й співає

Коли видається вільний час серед повсякденних клопотів молодичка ще й малює та пише вірші. От такий діамант дістався сину ректора університету культури. До речі, побачити весілля молодят, яке відбулося 2013-го, можна у кліпі Михайла Поплавського, присвяченого сину.

Алла Кудлай

Народній артистці України у невістки теж дістався справжній скарб. Марта Спіженко – дуже творча людина й багато співає, як і свекруха та чоловік Максим. На жаль, після повномасштабного вторгнення родина розділилася навпіл.

Невістка Алли Кудлай не лише красуня, але ще й співає

Пані Алла з сином залишилися у Києві, а Марта з двома дітьми виїхала до Великобританії. Велика війна триває вже 3-ій рік поспіль. За цей час друга дружина Максима лише один раз на 2 тижні завітала до України, тож тато й бабуся вдосталь набавилися з малечею – Уляною та Андрійком.

Невістка Алли Кудлай не лише красуня, але ще й співає

На чужині українка часу дарма не гаяла. Взяла участь у британській версії шоу “Голос” – The Voice. Доводилося їздити з Манчестеру до Лондона на знімання, а 3-річного синочка та 9-річну доньку не було на кого покинути.

Тож Марта відбула 2 тури й відмовилася продовжувати далі. 2013 року Марта брала участь в українському “Голосі країни”. Тоді вона потрапила до команди Олександра Пономарьова.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.