Як виглядають невістки зірок: дружина сина Поплавського – королева краси, а Алли Кудлай співає у Лондоні

Невістки Аллі Кудлай та Михайлу Поплавському дісталися справжні красуні. До того ж гарно співають й можуть займатися іншими справами. Ще й онуків знаменитостям подарували.

Михайло Поплавський

Те, що син співочого ректора одружився зі справжньою красунею, підтверджено офіційно. Дружина Олександра Поплавського отримала титул Mrs. Ukraine International 2019. Насправді Аліна Поплавська не є співачкою.

Невістка Михайла Поплавського не лише красуня, але ще й співає

Невістка Міх Міха – рестораторка. Та, як бачимо, встигає усюди – і справами керує, і на концертах свого улюбленого тестя виступає. Аліна подарувала Сашку синочка, якого пара назвала Єгором.

Невістка Михайла Поплавського не лише красуня, але ще й співає

Коли видається вільний час серед повсякденних клопотів молодичка ще й малює та пише вірші. От такий діамант дістався сину ректора університету культури. До речі, побачити весілля молодят, яке відбулося 2013-го, можна у кліпі Михайла Поплавського, присвяченого сину.

Алла Кудлай

Народній артистці України у невістки теж дістався справжній скарб. Марта Спіженко – дуже творча людина й багато співає, як і свекруха та чоловік Максим. На жаль, після повномасштабного вторгнення родина розділилася навпіл.

Невістка Алли Кудлай не лише красуня, але ще й співає

Пані Алла з сином залишилися у Києві, а Марта з двома дітьми виїхала до Великобританії. Велика війна триває вже 3-ій рік поспіль. За цей час друга дружина Максима лише один раз на 2 тижні завітала до України, тож тато й бабуся вдосталь набавилися з малечею – Уляною та Андрійком.

Невістка Алли Кудлай не лише красуня, але ще й співає

На чужині українка часу дарма не гаяла. Взяла участь у британській версії шоу “Голос” – The Voice. Доводилося їздити з Манчестеру до Лондона на знімання, а 3-річного синочка та 9-річну доньку не було на кого покинути.

Тож Марта відбула 2 тури й відмовилася продовжувати далі. 2013 року Марта брала участь в українському “Голосі країни”. Тоді вона потрапила до команди Олександра Пономарьова.

Популярне

Схожі статті

Зірка “Кварталу” Ірина Сопонару вийшла заміж за іноземця, який хоче жити в Україні: що розповів її чоловік

Чоловік української акторки Ірини Сопонару, який родом з Британії, розповів, що вони планують залишатися в Україні та поділився чим його приваблює наша країна.

Аліна Гросу вийшла заміж удруге, а чоловіка на загал не показує: “Все просто. Я чому не розповідаю…”

Двома першими романами Аліна Гросу ділилася з усіма шанувальниками до подробиць. Та оскільки нічого доброго з цього не вийшло, співачка вирішила більше не показувати свого обранця. І ось чому.

Ольга Фреймут вивела молодших дітей на аристократичне британське чаювання: “Це не позерство, а необхідність”

Ольга Фреймут ще в Україні викладала на телебаченні уроки гарних манер. Тепер взялася вчити власних дітей англійському аристократичному етикету. І виходить, і не дуже.