facebook

Розлучений Віталій Кличко каже, що в його серці виключно Київ: чи не лукавить мер й чому приховує правду

Мер столиці Віталій Кличко розлучився з дружиною Наталією через 25 років шлюбу, сповістивши, що в його серці є лише Київ. Чи так це насправді? Можливо, є й інша причина.

Наприкінці серпня 2022 року київський мер Віталій Кличко приголомшив українців заявою про розлучення з матір’ю трьох дітей Наталією. Причиною було названо відстань між подружжям.

Кличко мешкав у Києві, а його дружина – в Німеччині. Тож поступово їхні стосунки зійшли нанівець. Наталія повернула собі дівоче прізвище Єгорова та сказала, що вони розсталися тепло й по-дружньому.

Віталій Кличко прожив із Наталією Єгоровою 25 років

Згодом колишні поділили київську та німецьку нерухомість між собою. І на цей раз дійшли згоди мирно, не влаштовуючи істерик та скандалів. Та все ж киянам і не тільки хотілося б знати, що насправді підштовхнуло пару до розставання після 25 років спільного життя.

Як завжди все упирається у шерше ля фам, відзначає Ростислав Калацинський. З чверть віку спільного життя багато років Віталій та Наталія прожили окремо. Їхні шляхи поступово розійшлися.

Віталій Кличко приховує від загалу нову обраницю

Чутки про розлучення ходили кілька років поспіль, але Клички називали це домислами. Віталій довго шукав дівчину, схожу на маму. І врешті знайшов. Саме голова родини запланував народження 3 дітей, і Наталія виконала цей план.

Віталій Кличко приховує від загалу нову обраницю

Та всьому приходить кінець. Через народження дітей дружині боксера довелося розпрощатися з модельною кар’єрою. Але співочу вона таки спромоглася побудувати. Батьки жінки були пов’язані з музикою, тож не дивно, що доньці передався у спадок чудовий голос.

Віталій Кличко, напевно, лукавить, коли каже, що його серце виключно зайняте Києвом. Є ще одна причина. Та поки що мер столиці не вважає за потрібне офіційно представляти своє нове захоплення широкому загалу. Сподіватимемося, що таки врешті дочекаємося цього.

Популярне

Схожі статті

Тоня Матвієнко просуває у шоу-бізнес своїх дочок: одній обрала музику, а в іншій виявила кулінарний хист

Допомагати своїм дітям — це природне прагнення кожного з батьків. І якщо для звичайних людей це може бути оплата курсів або підготовка до вступу, то для зірок шоу-бізнесу, це щось більше.

Зробімо зефір з гарбуза! Здивовані? А що вже буде, як спробуєте: смакота та й годі, проте цукру — мінімум

Жовтень. Гарбузи достигають на городі. А чи пробували ви коли-небудь зробити зефір із гарбуза? Якщо ні, то дарма. Обов'язково виправте цю ситуацію!

Володимир Кличко в особисте життя вхід забороняє: ігнорує матір своєї доньки і рідко дзвонить брату

Справжня сила – це вміння контролювати свої емоції. Володимир Кличко – людина, яка знає, що це таке не тільки на ринзі, але й у власній душі. 

Нарешті справжні таланти: хто окрім Клавдії Петрівни й КОLA витіснить Кароль, Потапа, Полякову з шоу-бізнесу

Час — невпинний, як річка, що змиває старе й приносить нове. Зараз ми є свідками того, як на сцену виходять нові імена, які змушують триматися в тонусі досвідчених виконавців. 

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця.